Peskanje različnih materialov v podjetju Skitti d.o.o.

Peskanje je postopek, ki kovino pripravi na nanos barv oz. drugih pokrivnih materialov. Prav tako služi odstranjevanju starih premazov, čiščenju in utrjevanju termično obdelanih površin ter doseganju različnih strukturnih in dekorativnih efektov.

S komorami za peskanje do odličnega produkta

Postopek peskanja aluminija se najpogosteje uporablja v gradbeni in kovinski industriji, uporabljamo pa ga tudi v orodjarstvu in drugih industrijah. Ko se pogovarjamo o peskanju je stroj za peskanje nepogrešljiv del opreme s pomočjo katerega lahko peskanje aluminija opravimo natančno in kvalitetno. V podjetju Skitti d.o.o. za peskanje uporabljamo še bolj napredne tehnologije. Peskamo s pomočjo komore za peskanje, ki nam omogoča enakomerno, natančno in kakovostno peskanje aluminija. Komora za peskanje je moderna in računalniško vodena, ter nam tako pomaga k proizvodu odličnih izdelkov, ki jih lahko tudi repliciramo.

Peskanje aluminijaKomora za peskanje

Kvalitetno peskanje in barvanje v Ljubljani v podjetju Skitti d.o.o.

Seveda vam zraven peskanja aluminija ponujamo tudi peskanje drugih materialov. Odločite se lahko za peskanje cevi, profilov in drugih kovin. Peskamo pa lahko tudi plastiko. Zraven peskanja se lahko odločite tudi za barvanje različnih materialov.

Oglejte si našo spletno stran in se navdušite nad ponudbo!

Obiščite spletno stran našega podjetja in se seznanite s storitvami, ki vam jih ponujamo pri nas. Ponudba je velika, kakovost storitev pa je pri nas visoka. Za dodatna vprašanja smo na voljo na telefonski številki, kjer nas lahko povprašate o stvareh, ki vas pred peskanjem aluminija še zanimajo. Povpraševanje nam lahko pošljete tudi po e-pošti.

PRI SKITTI D.O.O. TUDI KRIVLJENJE PLOČEVINE

Komore za peskanje si lahko ogledate tudi v naši poslovalnici

Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se o peskanju aluminija lahko pozanimate, ogledate pa si lahko tudi delo s komoro za peskanje. Presenetila vas ne bo le kvaliteta peskanih izdelkov, pač pa tudi njihova ugodna cena. Ob prihodu vas bo pričakala ekipa strokovnjakov, ki vam bo pomagala in vam povedala vse o peskanju aluminija.