Obdelava kovin in ostalih materialov

Obdelava kovin je izredno pomembna dejavnost v okviru ključavničarskih del, saj je pomembno, da je posamezna kovina kakovostna pripravljena za nadaljno uporabo in končne izdelke. V podjetju Skitti d.o.o. opravljamo kakovostno obdelavo kovin in ostalih materialov ter nudimo laserski razrez pločevine, varjenje in struženje s kakovostnimi cnc stroji, ki zagotavljajo natančnost, večkratno ponavljanje s pomočjo računalniškega programa in kakovostno delo po ugodni ceni. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato se vsaki stranki posvetimo individualno in upoštevamo njihove želje in ideje. Na enem mestu vam nudimo vse od površinske obdelave kovin do zahtevnejših meritev izdelkov različnih oblik in dimenzij, ki ga izvajamo z lastnimi merilci - s 3d merilno napravo. Imamo usposobljen kader in se ukvarjamo še s tako nemogočimi zadevami, zato verjamemo, da smo pravi naslov za obdelavo različnih vrst kovin po ugodni ceni. Obiščite nas in preverite našo ponudbo. 

Kakovostna obdelava kovin

Obdelava kovin zagotavlja korozijsko zaščito

Obdelava kovin je nujna stvar v vsakem podjetju ali delavnici, ki se ukvarja s kovinami, saj s kakovostno obdelavo zaščitimo material in mu s tem zagotovimo daljšo življenjsko dobo, kar pomeni, da imamo kakovostnejše končne izdelke, s katerimi smo konkurenčni na trgu dela. Poznamo več različnih obdelav kovin od strojne obdelave do površinske obdelave, slednja je še posebej pomemnna, saj poskrbi, da je odpornost na različne vrste mehaničnih in kemijskih poškodb izjemno visoka ter se kovine lahko uporabljajo tudi zunaj, saj so odporne proti različnim vremenskim vplivom. V našem podjetju vam nudimo več različnih postopkov obdelave, ki poskrbijo, da je material čist, brez ostrih robov in prijeten na dotik, ključna stvar pa je korozijska zaščita. S postopkom peskanja izjemno kakovostno očistimo površino, ki zagotavlja kakovostnejšo nadaljno obdelavo, trovaliziranje odstrani ostre robove, medtem ko poliranje kovin posvetli površino kovine in ji da zahtevani sijaj, s tem pa poskrbi za izjemno lep zunanji videz, ki prepriča še tako zahtevnega kupca.

Peskanje je priprava kovine na nadalno obdelavo

Peskanje – odstranjevanje starega premaza

Peskanje je izjemno kakovosten postopek obdelave kovin, obenem pa gre za edini postopek, ki zagotovi idealno pripravo povšrine pred nanosom različnih prekrivnih materialov. Peskanje v različnih delavnicah in podjetjih uporabljajo za odstranjevanje starih premazov in zaščito pred korozijo, čiščenje in utrjevanje termično obdelanih površin in za doseganje različnih strukturnih in dekorativnih efektov na kovini ali drugih materialov kot so plastika, les ali steklo. Peskanje je mogoče najti tako v gradbeni, kot tudi prehrambeni, kemični in farmacevtski industriji, saj ima širok spekter uporabe, še bolj pa je pomembno, da peskanje ni zgolj obdelava kovin, ampak tudi ostalih materialov. V podjetju Skitti vam je na voljo izjemno kakovostno peskanje, ki ga opravijo izkušeni strokovnjaki, ki so v kombinaciji z modernimi stroji garancija za izjemno kakovostno obdelavo in odlične končne rezultate ali izdelke.

Več informacij o poliranju kovin

Obdelava kovin po ugodni ceni

Obdelava kovin zajema različne postopke, ki zagotavljajo, da je kovina sijoča, odporna na korozijo in pripravljena na nadaljno uporabo. Površinska obdelava kovin, ki zagotavlja materiale, ki so prijetni na dotik in čisti, zajema procese peskanja, trovaliziranja in poliranja kovin, ni pa to vse kar nudimo v našem podjetju. V kolikor želite, lahko za vas opravimo laserski razrez in krivljenje pločevine, rezkanje, struženje, varjenje in različne meritve, vse v želji po celovitih storitvah ključavničarskih del na enem mestu. V kolikor imate glede obdelave kovin ali katerega drugega postopka kakršnokoli vprašanje, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali odgovoriti na vaša vprašanja ali vam svetovali o pravilni obdelavi kovin, ki bo primerna za vas. Mi smo pravi naslov za obdelavo kovin in prepričani smo, da boste z našim delom izjemno zadovoljni.