Pošlji povpraševanje

Struženje – kakovost in ugodna cena

Struženje je postopek obdelave različnih teles, po navadi valjastih, ki s pomočjo odrezovanja obdeluje različne materiale s posebnim strojem, ki se imenuje stružnica. V našem podjetju se ukvarjamo s struženjem različnih vrst kovin, glede na to, v katero smer poteka podajalno gibanje pa ločimo vzdolžno ter prečno struženje diskov in ostalih kovinskih materialov in teles. Poleg cnc struženja se ukvarjamo tudi z ostalimi obdelavami kovin od rezkanja, laserskega razreza pločevine, varjenja, stiskanja, merjenja in krivljenja. Imamo ogromno izkušenj s struženjem diskov, gredi in navojev in verjamemo, da boste z našimi storitvami izjemno zadovoljni, saj nas odlikujejo hitrost, natančnost in kakovost izdelave. V kolikor želite večjo število kosov, je možen dogovor, saj opravljamo tako unikatne zadeve kot večje serije za različne delavnice in podjetja. Stružimo z numerično krmiljenjemimi stroji, ki zagotavljajo visokokakovostno storitev po izjemno dostopni ceni, obenem pa imamo izkušene strokovnjake, ki izključijo kakršnokoli napako.

Struženje

Struženje – prečno in vzdolžno

V teoriji je struženje obdelava različnih materialov, v našem primeru kovin, kjer opravlja obdelovani element glavno krožno gibanje in je vpet v glavno pogonsko os stroja oz. stružnice. Vse ostale stvari kot so podajanje, nastavljanje globine reza in noža za izdelavo različnih oblik pa opravljajo mehanizmi na stružnici, posebnem stroju, ki je namenjen cnc struženju. Takšno struženje poteka z numerično krmiljenimi stroji, katerih okrajšava je cnc in gre za izjemno natančno in hitro ter visokokakovostno obdelovanje, ki zagotavlja odlične rezultate. Prednost takšnega obdelovanja je seveda kakovost ter obenem izjemno cenovno dostopna storitev, kar pomeni, da si jo lahko privoščijo vsi, ne zgolj velike delavnice in podjetja. Glede na smer podajalnega gibanja ločimo prečno in vzdolžno struženje, pri vzdolžnem se giblje nož vzporedno z osjo obdelovanca, prečno pa zagotavlja pravokotno gibanje noža. V praksi gre pri struženju za obdelovanje kovine s katerim lahko dosežemo različne oblike. Za več informacij nas kontaktirajte, kjer vam bodo naši strokovnjaki pomagali z idejami in rešitvami.

Struženje in rezkanje – kakovostno obdelovanje materialov

Struženje je eden izmed najbolj pogostih načinov obdelave, saj obdelujemo vse od enostavnih vijakov, matic, puš, do zelo zahtevnih stvari kot je struženje gredi z različnimi utori, struženje navojev in diskov. Ukvarjamo se s struženjem malih in velikih serijah in obdelujemo različne materiale od jekla, aluminija, medenine, plastike, različnih odlitkov, obdelujemo pa tudi različne kaljene materiale trdote do 50 HRC. Poleg CNC struženja vam v našem podjetju zagotavljamo tudi rezkanje, vrtanje in graviranje na različne materiale in verjamemo, da boste z našimi storitvami izjemno zadovoljni, saj imamo sodobno in napredno opremo, visoko usposobljen kader z bogatimi izkušnjami in izjemno hitro realizacijo. Struženje in rezkanje še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno. Pridružite se našim zadovoljnim strankam in zaupajte podjetju Skitti, kjer se že tretjo generacijo ukvarjamo s kakovostnim obdelavnjem kovin in ostalih materialov.

Struženje CNC

Struženje diskov ter laserski razrez pločevine

V podjetju Skitti smo popolnoma predani našemu delu, ki zagotavlja znanje, izkušnje, zrelost odločitev in odgovornost do kupcev. Vsaki stranki se posvetimo individualno, preverimo njihove želje in ideje ter jim pomagamo pri uresničevanju želja z našim kakovostnim struženjem diskov ter ostalih stvari, obenem pa zagotavljamo tudi laserski razrez pločevine. Laserski razrez pločevine je napreden tehnološki postopek s sodobnimi stroji ki zagotavlja kakovostno, natančno, hitro, ekonomično in cenovno ugodno izvedbo, nad katero boste navdušeni. Ne glede na izbiro obdelovanja zagotavljamo kakovostno storitev in ugodno ceno. Obiščite nas in si zagotovite ugodno struženje diskov, laserski razrez pločevine, rezkanje, vrtanje ali krivljenje različnih materialov. Podjetje Skitti je tukaj za vas in vam uresničuje različne želje pri obdelavi kovin in ostalih materialov.  V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in naši strokovnjaki bodo z veseljem odgovorili na njih in vam svetovali.