Stroj za krivljenje cevi in pločevine ter drugih profilov po ugodnih cenah


Krivljenje cevi in pločevine dan danes spada med najbolj pogoste postopke preoblikovanja različnih materialov. Seveda pa zraven krivljenja cevi in pločevine opravljamo tudi krivljenje profilov in drugih materialov. Krivljenje cevi, pločevine in drugih materialov poteka tako, da se material na eni strani vpne v stroj in se počasi upogiba.

Preberite več o razrezu pločevine.

Stroj za krivljenje pločevine in cevikrivljenje profilov in cevi

NAŠE PODJETJE PONUJA TUDI ROBOTSKO VARJENJE

Stroj za krivljenje pločevine je vse pogostejši in cenovno vedno ugodnejši

Stroj za krivljenje pločevine je vse pogostejši in vse bolj uporabljan, saj so obratovalni stroški stroja, kljub začetni višji investiciji, nizki.
Pri nas vam ponujamo najmodernejše stroje za krivljenje pločevine, ki omogočajo napredno krivljenje in preoblikovanje pločevine. Stroji za krivljenje pločevine svoje delo opravljajo natančno in kvalitetno. Zraven tega vam ponujamo tudi drugo orodje za krivljenje cevi, s katerim cevo krivimo hitro, natančno in kakovostno.
Z modernim strojem za krivljenje pločevine in dodatnimi orodji za krivljenje cevi z lahkoto izpolnimo želje kupcev. Pri nas pa imamo na razpolago tudi veliko kosov pločevine, cevi in profilov ter tako hitro ustrežemo zahtevam svojih strank.

STROJI ZA KRIVLJENJE PLOČEVINE


V primeru vprašanj ali dvomov nas lahko kontaktirate po telefonu ali po e-pošti, ki ju najdete na naši spletni strani. Odgovorili vam bomo hitro in natančno. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko prepričate o kvaliteti našega stroja za krivljenje pločevine. Ekipa strokovnjakov vam bo pomagala z dodatnimi nasveti in skupaj z vašimi željami ter idejami in z našim strokovnim znanjem in večletnimi izkušnjami bomo izdelali izdelek, ki bo zadovoljil vse vaše želje in potrebe. Izdelki, ki jih izdelamo, so, zahvaljujoč napredni in moderni tehnologiji, ki jo uporabljamo, neoporečni in izjemno kvalitetni.
Obiščite nas in se prepričajte o kvaliteti našega stroja za krivljenje pločevine kar v naših prostorih. Z veseljem vam bomo svetovali in vam tako pomagali pri odločitvi. Nudimo tudi peskanje.

www.vsi.si/skitti