Varjenje različnih materialov po ugodni ceni

Varjenje je v teoriji spajanje dveh ali več materialov s topoloto, pritiskom ali kombinacijo obeh skupaj v celoto, ki je nerazdružljiva. Poznamo več različnih materialov, kin jih lahko spajamo, med najpogostejšimi uporabljamo aluminij. Varjenje aluminija je izredno zahtevno opravilo, ki ga mora opravljati oseba, ki je strokovnjak na tem področju, obenem pa ima izkušnje pri varjenju in ostalih obdelovanjih kovin. V podjetju Skitti vam nudimo različne načine obdelovanja kovin in ostalih elementov od varjenja, rezkanja, struženja, laserskega razreza, obenem pa zagotavljamo tudi natančna merjenja. V kolikor potrebujete kakovostno in natančno varjene elemente, smo prepričani, da je naše podjetje pravi naslov za vas, saj se vsaki stranki posvetimo individualno, kjer upoštevamo vaše želje in ideje. Skupaj z našimi izkušnjami znanjem in prijaznim odnosom vam svetujemo pri pravilni izbiri in opravimo delo hitro, natančno in kakovostno, obenem pa je naša cena dostopna vsem. Izbirate lahko med tig, mag ali mig varjenjem aluminija in ostalih elementov, točkovnim varjenjem, robotskim ali ročnim, zato nas obiščite in si zagotovite kvalitetno storitev.

Varjenje

Varjenje na različne načine, odvisno od vaših želja in potreb

Poznamo več različnih varjenj, odvisno od tega, kaj želite in na kakšen način obdelujemo določen material ter kako zapleten je. Tig, mag in mig varjenja aluminija so najbolj pogosta, vendar je potrebno vedeti razlike med njimi za lažjo odločitev. Tiga varjenje zagotavlja najmočnejše zvare, ki so izjemno odporni proti koroziji, mag postopek je primeren za preproste izdelke, na kar vpliva tudi cena, ki je pri omenjenem načinu najceneja, mig varjenje pa zagotavlja varjenje debeljših materialov, zvar pa je zelo čist in gladek in nad katerim so naše stranke navdušene. Mig in mag je postopek, ki uporablja golo varilno čico v zaščitni atmosferi plina, pri postopku mig se uporablja inertni plin Argon, medtem ko pri mag postopku varilni aparat uporablja aktivni plin CO2 ali pa meščanico Argona in CO2, za izvajanje obeh je tako mogoča uporaba istega stroja, menja se samo plin. V kolikor želite več informacij o različnih varjenjih je najboljše, da nas kontaktirate in naši strokovnjaki s tega področja vam bodo z veseljem svetovali, pomagali in razjasnili nejasnosti.

Varjenje aluminija – ročno, polavtomatsko ali avtomastko

Varjenje aluminija ni enostavno opravilo, zato je pomembno da delo opravlja strokovnjak na tem področju, ki že ima izkušnje z različnimi obdelavami kovin. Področje, kjer bomo varili aluminij najprej dobro očistimo in pripravo material, kar pomeni,i da moramo aluminij najprej ogreti na temperaturo med 175 in 200 stopinjami ter s površine odstraniti aluminijev oksid s pomočjo izmeničnega toka. Pri varjenju aluminija s tig postopkom uporabimo netaljivo volframsko elektrodo, ki vzpostavi obtok, ki dovaja toploto na varilčno mesto. Postopek varjenje aluminija lahko opravimo ročno, polavtomatsko ali avtomatsko. V kolikor se vam zdi proces prezapleten oziroma nimate izkušenj z varjenjem alumnija, predlagamo da nam zaupate delo in prepričani smo, da vas ne bomo razočarali. Varjenje imamo v malem prstu, ne glede na material, ki ga želite zvariti v različne oblike, delo bo narejeno kakovostno, cena dostopna, rezultat pa odličen zvar.

Varjenje mig mag

Varjenje v podjetju Skitti je hitro in kakovostno

Ne glede na material, ki ga želite zvariti v trdo, homogeno in stabilno novo enoto, vam v podjetju Skitii zagotavljamo, da bo delo opravljeno izjemno kakovostno. Varimo različne materiale od nerjavečega jekla, magnezija do aluminija in ostalih stvari. Pomembni prednosti našega podjetja sta visokokakovostna oprema ter usposobljeni zaposleni, ki imajo ogromno izkušenj. Poleg varjenja vam nudimo v podjetju tudi rezkanje, struženje, laserski razrez pločevine, krivljenje ter natančno merjenje. Obiščite nas in se prepričajte o kakovostnem točkovnem varjenju ali pa mig, mag in tig postopku varjenja različnih kovin. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte po telefonu ali emailu.

Preberite o varjenju aluminija