Pošlji povpraševanje

Laserski razrez pločevine, krivljenje cevi in ostale storitve po konkurenčni ceni

Laserski razrez je napreden tehnološki postopek, ki poteka s pomočjo sodobnih strojev za razrez in omogoča visoko kvaliteto izdelkov, poleg tega pa zelo poenostavi nadaljnji proizvodni postopek. V podjetju Skitti d. o. o. vam ponujamo različne storitve, med drugim tudi laserski razrez cevi in kovin, krivljenje inox materialov, varjenje mig-mag in ostala ključavničarska dela, ki jih opravljamo s pomočjo sodobnih strojev.

Delo opravljamo na CNC rezkalno vrtalnih centrih, z robotskim varjenjem aluminija in na drugih sodobnih strojih s postopki, kot so štancanje, peskanje, struženje, hidravlično stiskanje (preše), krivljenje itd. Veliko je prednosti, ki jih prinaša rezanje z laserjem, bistvena prednost pa je kakovostna, natančna, hitra, ekonomična in tudi cenovno ugodna izvedba.

Nahajamo se nekaj kilometrov iz Ljubljane, natančneje v občini Kisovec, kjer je naša poslovna enota, sedež podjetja pa je v občini Izlake. Če iščete kakovostnega ponudnika storitev laserskega razreza, potem ne oklevajte. Obiščite nas in nam zaupajte svoje želje, mi pa bomo svoje delo hitro in dobro opravili.

Laserski razrez

Zakaj nam zaupati?

Smo družinsko podjetje, ki deluje že od leta 1965, ko je v kleti domače hiše prvi pobudnik uredil in odprl ključavničarsko obrt. Z leti se je podjetje razširilo, uvedli smo nove stroje in tehnologije, pridobili vse več naročnikov in kupcev. Smo družinsko podjetje v najbolj globokem pomenu te besede.

Svoje znanje in izkušnje prenašamo na mlajše generacije, smo predani in odgovorni do kupcev, zaposlenih in domačega okolja. Ves čas sledimo novim tehnološkim trendom in se izobražujemo na vseh področjih, katerih storitve nudimo.

LASERSKI RAZREZ PLOČEVINE

Pri svojem delu uporabljamo sodobno tehnologijo, ki ponuja najboljše rezultate dela. Odlikujejo nas kratki roki, unikatna in serijska proizvodnja, konkurenčne cene in strokovnost ter odgovornost. Smo zanesljiv ponudnik kakovostnih storitev rezanja z laserjem, krivljenja cevi in ostalih ključavničarskih del, ki svoje delo jemljemo zelo resno in tako tudi pristopamo k vsakemu naročilu.

Laserski razrez pločevine

Razrez kovin z laserjem

Danes laserski razrez pločevine in drugih kovin poteka s pomočjo sodobnih in izpopolnjenih strojev, ki omogočajo visoko kakovost izdelkov. Ena izmed njegovih najbolj pomembnih prednosti, je zagotovo hitra izvedba, pa tudi ugodna cena, za katero si upamo trditi, da je med najbolj konkurenčnimi na trgu.

Z uporabo vrhunskih strojev se lahko obseg montaže močno zmanjša, dodatno varjenje in obdelovanje izdelkov, pa ni več nujno potrebno. Da je obdelava kovin z laserjem kar se da kakovostna in natančna, skrbi računalniško vodenje, ki tudi pri popolnoma avtomatiziranem delovanju ne dovoljuje odstopanja za več kot 0,1 milimetera.

Avtomatiziran proces zmanjšuje količino odpadnega materiala in ne povzroča dodatnega hrupa, kar ugodno zmanjšuje tudi negativne vplive na okolje. Skrb za okolje, je ena izmed naših pomembnih prednosti, saj se tako kot vsa osveščena, sodobna podjetja trudimo, da bi ustvarjali minimalni ogljični odtis.

Laserski razrez pločevine

Laserski razrez cevi in pločevine - najboljša rešitev z nešteto ponovljivostmi

Najsodobnejša tehnološka rešitev za laserski razrez cevi, je cevni laser, ki omogoča izredno hitro in natančno izdelavo izdelkov, z neomejenim številom ponovljivosti. Obdelava s sodobnim strojem, z eno samo operacijo nadomesti več klasičnih metod obdelave pločevine, hkrati pa omogoča tudi nove konstrukcijske rešitve, katere z dosedanjimi tehnološkimi obdelavami sploh niso bile mogoče.

Laserski razrez cevi in ostalih kovin, poleg večopravilnosti odlikuje še izjemna natančnost. Z možnostmi, kot so izrez oblik, lukenj in priključkov, lahko močno olajšamo nadaljnjo obdelavo in sestavljanje, s čemer so skupni stroške izdelave znatno nižji, prihranimo pa tudi na času. Prav zato lahko našim strankam obljubimo hitro opravljeno delo in dobre rezultate. Pri tem pa moramo omeniti, da se dogovorjenih rokov vedno držimo, saj se zavedamo, da stranke računajo na točnost in našo resnost.

Laserski razrez pločevine omogoča učinkovito in natančno oblikovanje materialov, z žarkom, z visoko koncentrirano toploto, usmerjenim v obdelovanca. Sodoben aparat nam nudi možnost reguliranja žarkov glede na specifike določenega materiala. Prav tako je z njim mogoče popolnoma natančno določiti mesto obdelave. Temu botruje numerično vodenje, ki ne dopušča napak. Laserski razrez pločevine torej daje vrhunske rezultate, hitro in natančno.

Laserski razrez cevi

Laserski razrez pločevine ter ostala kovinostrugarska in ključavničarska dela

V podjetju opravljamo vse vrste kovinostrugarskih in ključavničarskih del. Vsa dela izvajamo na sodobnih strojih za laserski razrez pločevine v okolici Ljubljane, robotsko varjenje, štancanje, peskanje, struženje in krivljenje, pod kontrolo naših strokovnih sodelavcev in z najvišjo kakovostjo.

S sodobnimi stroji za rezanje z laserjem, vam lahko razrežemo različne vrste pločevine, saj je aparat primeren za obdelavo različnega spektra materialov; od železa in aluminija do INOXa. Za vas režemo železo od 0,5 do 20 mm, INOX od 0,5 do 12 mm in aluminij od 0,5 do 8 mm.

Ponujamo pa vam tudi ostale storitve, kot so krivljenje cevi in pločevine, varjenje mig mag, stiskanje ter različne vrste površinske obdelave, kot so peskanje trovaliziranje in poliranje, opravljamo tudi struženje in rezkanje, vrtanje in graviranje jekla, medenine, nerjavečega jekla, umetnih mas in drugih materialov.

Več o naši ponudbi si lahko ogledate na naši spletni strani, veseli pa bomo tudi vašega obiska na sedežu našega podjetja v bližini Ljubljane, kjer bomo dorekli vse podrobnosti o vašem naročilu. Če imate vprašanja nas pokličite, radi si bomo vzeli čas in vam odgovorili.

Laserski razrez cevi