Pošlji povpraševanje

Laserski razrez pločevine, krivljenje cevi in ostale storitve po konkurenčni ceni

Laserski razrez je napreden tehnološki postopek, ki poteka s pomočjo sodobnih strojev za razrez in omogoča visoko kvaliteto izdelkov, poleg tega pa zelo poenostavi nadaljnji proizvodni postopek. V podjetju Skitti d. o. o. vam ponujamo različne storitve, med drugim tudi laserski razrez cevi in kovin, krivljenje inox materialov, varjenje mig-mag in ostala ključavničarska dela, ki jih opravimo s pomočjo sodobnih strojev. Razrez opravljamo na CNC rezkalno vrtalnih centrih, z robotskim varjenjem aluminija in na drugih sodobnih strojih s postopki, kot so štancanje, peskanje, struženje, hidravlične stisklanice (preše) krivljenje itd. Veliko je prednosti, ki jih prinaša rezanje z laserjem, bistvena prednost pa je kakovostna, natančna, hitra, ekonomična in tudi cenovno ugodna izvedba. Nahajamo se nekaj kilometrov iz Ljubljane, natančneje v občini Kisovec, kjer je naša poslovna enota, sedež podjetja pa je v občini Izlake. Če iščete kakovostnega ponudnika storitev laserskega razreza, potem ne oklevajte. Obiščite nas in nam zaupajte!

Laserski razrez cevi


Zakaj nam zaupati?

Smo družinsko podjetje, ki deluje že od leta 1965, ko je v kleti domače hiše prvi pobudnik uredil in odprl ključavničarsko obrt. Z leti se je podjetje razširilo, uvedli smo nove stroje in tehnologije, pridobili vse več naročnikov in kupcev. Smo družinsko podjetje v najbolj globokem pomenu te besede. Svoje znanje in izkušnje prenašamo na mlajše generacije, smo predani in odgovorni do kupcev, zaposlenih in domačega okolja. Pri svojem delu uporabljamo sodobno tehnologijo, ki ponuja najboljše rezultate dela. Odlikujejo nas kratki roki, unikatna in serijska proizvodnja, konkurenčne cene in strokovnost ter odgovornost. Smo zanesljiv ponudnik kakovostnih storitev rezanja z laserjem, krivljenja cevi in ostalih ključavničarskih del, ki svoje delo jemljemo zelo resno in tako tudi pristopamo k vsakemu naročilu.


Razrez kovin z laserjem

Danes laserski razrez pločevine in drugih kovin poteka s pomočjo sodobnih in izpopolnjenih strojev, ki omogočajo visoko kakovost izdelkov. Ena izmed najbolj pomembnih prednosti laserskega razreza pločevine je zagotovo hitra izvedba, pa tudi cena laserskega rareza! S pomočjo laserskega razreza se lahko obseg montaže močno zmanjša, dodatno varjenje pa ni več nujno potrebno. Da je razrez aluminija z laserjem kar se da kakovosten in natančen, skrbi računalniško vodenje, ki tudi pri popolnoma avtomatiziranem delovanju ne dovoljuje odstopanja za več kot 0,1 milimeter. Avtomatiziran proces zmanjšuje količino odpadnega materiala in ne povzroča dodatnega hrupa, kar ugodno zmanjšuje tudi negativne vplive na okolje.

laserski razrez pločevine Ljubljana


Cevni laser - najboljša rešitev za laserski razrez

Najsodobnejša tehnološka rešitev za laserski razrez kovin je cevni laser, ki omogoča izredno hitro in natančno izdelavo izdelkov z izjemno ponovljivostjo. Obdelava z laserjem z eno samo operacijo nadomesti več klasičnih metod obdelave pločevine, hkrati pa omogoča tudi nove konstrukcijske rešitve, katere z dosedanjimi tehnološkimi obdelavami sploh niso bile možne. Laserski razrez poleg večopravilnosti odlikuje še izjemna natančnost. Z možnostmi, kot so izrez oblik, luknje in priključki, lahko močno olajšamo nadaljnjo obdelavo in sestavljanje, s čemer so skupne stroške izdelave znatno nižji, prihranimo pa tudi na času.

CENOVNO KONKURENČEN LASERSKI RAZREZ PLOČEVINE


Kovinostrugarska in ključavničarska dela

V našem podjetju opravljamo vse vrste kovinostrugarskih in ključavničarskih del. Vsa dela izvajamo na sodobnih strojih za laserski razrez pločevine v okolici Ljubljane, robotsko varjenje, štancanje, peskanje, struženje in krivljenje, pod kontrolo naših strokovnih sodelavcev in z najvišjo kakovostjo. Z sodobnimi stroji za rezanje z laserjem vam lahko razrežemo različne vrste pločevine. Razrez z laserjem je primeren za različen spekter materialov; od železa in aluminija do inoxa. Za vas režemo železo od 0,5 do 20 mm, inox od 0,5 do 12 mm in aluminij od 0,5 do 8 mm. Ponujamo pa vam tudi ostale storitve, kot so krivljenje cevi in pločevin, varjenje mig-mag, stiskanje pločevine itd. Več o naši ponudbi si lahko ogledate na naši spletni strani, veseli pa bomo tudi vašega obiska na sedežu našega podjetja v bližini Ljubljane, kjer bomo dorekli vse podrobnosti o vašem naročilu.