Peskanje - hitro, kvalitetno in ugodno

komora za peskanjePodjetje Skitti d.o.o., ki ima sedež na Izlakah se že več kot 40 let ukvarja z vsemi vrstami ključavničarskih del od peskanja, laserskega razreza kovin, varjenja, štancanja, struženja in krivljenja. Vsa dela vključno s peskanjem opravljamo s sodobnimi stroji kot je stroj za peskanje, ki zagotavljajo kakovostno in hitro narejene izdelke vseh vrst. Ves čas našega delovanja dajemo posebno skrb našim strankam, prilagajamo se posebnim naročilom, obenem pa vseskozi nadgrajujemo svoje znanje in se oskrbujemo s sodobnimi stroji za peskanje in ostalimi ključavničarskimi stroji. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu in ponosni smo, da nas odlikujejo hiter reakcijski čas, ugodna cena in lastna dostava blaga, kar pomeni, da kupci dobijo željen izdelek hitro in ugodno. Peskanje je izredno priljubljeno v našem podjetju saj s peskanjem razbijemo nečistoče na površini, obenem pa pripravimo površino za nanos materialov s posebno komoro za peskanje. Poleg peskanja nudimo tudi barvanje različnih vrst kovin.


Peskanje razbija nečistoče na površini

Peskanje je v našem podjetju na voljo po kvalitetni ceni, naši strokovnjaki pa delo opravijo hitro in kakovostno. Kaj je sploh peskanje? Peskanje je edini postopek za pripravo površine pred nanosom različnih pokrivnih materialov, odstranjevanje starih premazov in korozije, utrjevanje termično obdelanih površin ter za strukturne in dekorativne efekte. S peskanjem torej uničujemo nečistočo na površini ne glede na materiale - kovina, plastika, les ali steklo. Nečistočo odstranjujemo s posebnimi stroji za peskanje, ki delujejo v kombinaciji z zrakom pod velikim pritiskom. V našem podjetju smo zadovoljni, da lahko ponudimo izjemno kakovostno peskanje po ugodni ceni in prepričani smo, da boste z našim delom zelo zadovoljni. Peskanje se uporablja tako v gradbeni kot tudi kovinski industriji, stroj za peskanje pa najdemo tudi v orodjarstvu in vzdrževanju tehnoloških procesih. Za peskanje se lahko uporablja različne peskalne medije, med katerimi je najpogostejši keramični ali kremenčev pesek, lahko pa uporabite tudi bakrovo žlindro, jeklene kroglice ali sodo. Obiščite nas in se prepričajte o našem kvalitetnem peskanju.

PESKANJE KOVIN V BLIŽINI LJUBLJANE V POSEBNI KOMORI


Peskanje - različni načini in intenzivnosti

Peskanje pozna, tako kot večina ključavničarskih del različne načine in intenzivnosti peskanja. Tako intenzivnost kot način peskanja je odvisno od stanja oz. poškodovanosti površine, ki jo obdelujemo s peskanjem ter od različnih ravni zahtevane kvalitete priprave obdelovanca. V našem podjetju nudimo več različnih načinov peskanja s stroji za peskanje od injektorskega, talnega, turbinskega, vlažnega peskanja do peskanja s suhim ledom. Injektorsko peskanje deluje s podtlakom v peskalni šobi s pomočjo pištole, stroj za tlačno peskanje je bolj učinkovit on injektorskega, saj lahko natančno odmerjamo peskalno sredstvo, turbinsko peskanje pa je najbolj potratno in drago. Poleg načina pleskanja poznamo tudi več različnih intenzivnosti, ki jih določa poseben standard, ki peskanja deli v štiri skupine Sa 1, Sa 2, Sa 2 1/2m in Sa 3. Sa 1 je hitro površinsko, medtem ko je Sa 3 zahtevno peskanje, ki odstrani popolnoma vso nečistočo in najbolj kvalitetno obdela material. Poleg peskanja nudimo v našem podjetju tudi barvanje različnih kovin in prepričani smo, da boste z našim delom izjemno zadovoljni.

stroj za peskanje in barvanje


Stroj za peskanje zagotavlja kvalitetno peskanje različnih materialov

Za vse načine peskanja v našem podjetju uporabljamo sodobne stroje za peskanje ter komore za peskanje, ki dajejo kakovosten rezultat v najkrajšem možnem času. Najbolj popularno je peskanje in barvanje kovin, a to ne pomeni, da ne moremo s stroji za peskanje čistiti tudi ostale površine kot so les, steklo in plastika. Cena peskanja je odvisna od načina in intenzivnosti samega peskanja, kar pomeni, da bolj kvalitetno kot želite obdelati površino, višja je cena, med načini pa je najdražje turbinsko peskanje, ki je tudi energetsko najbolj potratno. Nudimo peskanje in barvanje po ugodni ceni. V kolikor imate kakršnokoli vprašanja nas kontaktirajte in naši sodelavci vam bodo z veseljem pomagali.