Razrez pločevine in drugih kovinskih profilov

V podjetju Skitti opravljamo številne storitve na področju obdelave kovin, med drugim razrez pločevine, varjenje in peskanje. Poleg laserskega rezanja pločevine vam ponujamo vam tudi postopek stiskanja


Laserski razrez pločevine - ena od osnovnih dejavnosti našega podjetja

Med osnovne dejavnosti našega podjetja sodi tudi laserski razrez pločevine. Pri svojem delu uporabljamo napredne in tehnološko dovršene stroje, s katerimi zagotavljamo natančno in kakovostno lasersko rezanje pločevine. Sodobni stroji nam omogočajo razrez pločevine na trakove, poleg rezanja pločevine pa opravljamo tudi krivljenje, varjenje pločevin in obdelavo ostalih kovin. Kakor ostale storitve, bo pri nas tudi razrez pločevine z laserjem izveden hitro, natančno in ugodno. Opravljamo razrez pločevine različnih dimenzij in debelin. V sklopu celovite ponudbe, pa lahko poskrbimo tudi za lastno dostavo oziroma transport na dogovorjeno lokacijo. Cena naših storitev je sicer vedno odvisna od več dejavnikov. Količine, kunture, tudi obdelovane kovine. Razrez aluminija traja na primer dlje kot razrez pločevine.

Oglejte si tudi ponudbo CNC razreza kovine.

Laserski razrez plocevine SkittiLaserski razrez Skitti

LASERSKI RAZREZ PLOČEVINE - SKITTI SMRKOLJ JOŽE S.P.


Spekter materialov, ki jih je mogoče obdelati s sodobnim laserskim razrezom

Moderna programska oprema in sodobni laserski razrez nam omogoča, da obdelujemo različen spekter materiala, najpogosteje pa verjetno izvajamo prav razrez pločevine. Razrez pločevine z laserjem, pa tudi aluminija in drugih kovin, omogoča izredno natančen rez, posledično pa ne poškoduje odrezanih delov. V najkrajšem možnem času poskrbimo za laserski razrez pločevine na trakove ali izdelamo izdelke različnih oblik iz drugih materialov, na primer inox nerjavečega jekla, aluminija in drugih izbranih kovin. Vedno upoštevamo vaše zahteve in želje, visoko kvalificirani zaposleni, ki upravljajo s sodobno opremo pa uspešno izvedejo še tako zahtevne, specifične in individualne projekte. Z laserskim rezanjem pločevine je količina odpadnega materiala znatno manjša, prav tako so manjši tudi proizvodni stroški, saj ni več potrebno skladiščenje med fazami obdelave, zato vam lahko zagotovimo optimalno kakovost, hitre dobavne roke ter ugodne cene. Z izbira ustreznega postopka obdelave boste zagotovo prihranili.

RAZREZ PLOČEVINE - SKITTI S.P.