Komora za peskanje pripravi površino pred nanosom pokrivnih materialov


Podjetje Skitti d.o.o. v Ljubljani ima v lasti najnovejše stroje, ki olajšajo ključavničarska dela, med katerimi je tudi komora za peskanje. Strankam zaradi modernih strojev za peskanje nudimo kvalitetno izdelavo in ugodne cene. Poleg peskanja, kjer gre za pripravo površine pred nanosom pokrivnih materialov, nudimo različne vrste storitev od upogibanja, rezkanja, struženja različnih kovin in ostalih materialov. Odlikujejo nas hiter reakcijski čas in lastna dobava izdelkov, ki so narejeni hitro in kakovostno. Kontaktirajte nas in si s pomočjo naše komore za peskanje zagotovite kvalitetno peskanje in barvanje kovin ter ostalih materialov.

peskanje Skitti

PRI NAS VAM OPRAVIMO TUDI CNC RAZREZ


Komora za peskanje se uporablja v vseh vejah industrije


Komora za peskanje se uporablja v delavnicah in podjetjih v gradbeni in kovinski industriji ter tudi pri tehnoloških procesih v prehrambeni, kemični in farmacevtski industriji. Peskanje je postopek, kjer se pripravi površina pred nanosom materialov za pokrivanje. V praksi gre za odstranjevanje starih premazov in korozije, čiščenje obdelanih površin in doseganje strukturnih efektov na kovini, plastiki, steklu ali lesu, možno pa je tudi peskanje inoxa. Komora za peskanje uporablja pesek (kremenčev ali keramični) ali pa bakrovo žico, jeklene kroglice in sodo.


Peskanje - injektorsko, tlačno in turbinsko


Poznamo več različnih vrst peskanja, ter tako tudi različne komore za peskanje. Injektorsko peskanje ustvari podtlak v šobi in posledično injektorski curek, turbinsko je najbolj potratno, zato je cena bistveno višja, tlačni stroj za peskanje pa je bolj učinkovit od injektorskega. Komora za peskanjePri nas je mogoče peskanje in barvanje kovin različnih vrst, od aluminija, bakra, titana in niklja pa tudi peskanje inoxa oz. nerjaveče pločevine, ki je še posebej popularna v zadnjem času. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje smo vam na voljo preko emaila, ali pa se oglasite v naši poslovalnici in se prepričajte, da bo komora za peskanje rešila vse težave in pripravila material za kasnejšo obdelavo in kvaliteten končni produkt.