Krivilni stroj za pločevino - najnovejša tehnologija za krivljenje profilov


krivljenje profilov ceviKrivilni stroj za pločevino nam omogoča krivljenje pločevine, ki sodi med najpogosteje uporabljene postopke preoblikovanja kovin in profilov. Upogibanje oziroma krivljenje pločevine poteka s pomočjo preizkušenih in visoko kvalitetnih krivilnih strojev za pločevino, ki omogočajo doseganje najboljših rezultatov tudi pri krivljenju profilov. Lahko rečemo, da gre za neizogiben pripomoček pri obdelavi pločevine, ki nam omogoča tudi krivljenje izdelkov nekoliko zahtevnejših oblik. Krivilni stroji so izjemno priljubljeni zaradi nizkih obratovalnih stroškov, delo opravijo izjemno kvalitetno, hkrati pa nam omogočajo tudi krivljenje debelejših pločevin.


Krivljenje profilov in cevi - kako poteka?


Krivljenje profilov lahko opravimo s pomočjo krivilnega stroja za pločevino, pomembna pa je predvsem debelina materiala in njegova kakovost. Z ustrezno izbranim strojem lahko dosežemo odlične rezultate tudi pri krivljenju profilov. Tudi pri krivljenju cevi je pomembno, da izberemo primerno orodje za krivljenje cevi, saj lahko le tako dosežemo kvalitetne rezultate.

NA VOLJO TUDI VARJENJE ALUMINIJA


Krivilni stroj za pločevino z najvišjo kakovostjo


krivilni stroj za profile pločevineKrivilni stroj za pločevino
z najvišjo kakovostjo imamo tudi v podjetju Skitti, v katerem opravljamo vse vrste kovinostrugarskih in ključavničarskih del. Upogibanje pločevine in aluminija izvajamo s pomočjo kvalitetnih krivilnih strojev za pločevino. O ceni krivilnih strojev nas lahko tudi povprašate, saj vam bodo prijazni strokovnjaki z veseljem podali več informacij, prav tako pa vam bodo tudi svetovali. Če si želite kvalitetno opravljenih storitev, pri katerih bodo strokovnjaki upoštevali vse vaše želje, obiščite podjetje Skitti, kjer vam na enem mestu nudimo celovite rešitve.