Laserski rezalnik za najboljšo kvaliteto

Laserski rezalnik ima zelo veliko prednosti pred klasičnim razrezom pločevine. Laserski rezalnik tako poskrbi za izredno natančnost. Poleg tega laserski rezalnik poskrbi za večjo kakovost izdelka in je bolj ekonomičen. V našem podjetju imamo na voljo odličen laserski stroj. Tako lahko rečemo, da je pri nas naročnikom na voljo najboljši laserski razrez pločevine v Ljubljani. Seveda je to le del naše ponudbe, saj imamo v našem podjetju na voljo odličen stroj za lasersko graviranje, krivilni stroj za pločevino, stroj za peskanje in še veliko več vrhunske tehnologije.

laserski rezalnikstroj za lasersko graviranje

Laserski rezalnik ima velike prednosti

Laserski rezalnik se pohvali z računalniškim vodenjem, zaradi česar je laserski stroj izredno natančen, saj pri razrezu dopušča le odstopanja v velikosti 0,1 mm. Naš laserski razrez pločevine v Ljubljani je torej zelo napreden postopek, na podlagi katerega bo tudi nadaljnje obdelovanje razrezanih proizvodov bistveno bolj enostavno. Laserski rezalnik tako omogoči tudi to, da bo manj odpada, odpade pa tudi dodatno varjenje, kar je gotovo zelo ekonomično za naročnika. Kar se naše laserske tehnologije tiče, vam lahko ponudimo tudi lasersko graviranje kovin s pomočjo našega stroja za lasersko graviranje.

Stroj za lasersko graviranje za napis na pločevini

V današnjem času, ko je tehnologija že toliko napredovala, se ljudje vse pogosteje odločamo za postopke, ki smo se jih včasih lotili le redko ali pa sploh ne. Ena od takšnih zadev je gotovo lasersko graviranje kovin. Stroj za lasersko graviranje danes ponudi to, kar je bilo nekoč le zahtevno in zamudno ročno delo. Seveda pa izredno natančni stroj za lasersko graviranje s pomočjo računalniškega vodenja prekosi še tako mirno roko izkušenega mojstra.

STRUŽENJE KOVIN