Struženje zavornih diskov in ostalega s pomočjo kakovostne cnc stružnice

Struženje je zelo pogost in relativno zahteven postopek obdelave materiala, ki poteka z odrezovanjem, uporablja pa se predvsem za izdelavo valjastih izdelkov. Kot smo že omenili spada struženje med najbolj pogoste odrezovalne postopke, ki je v industriji zelo pogost. Postopek je uporaben v električni, hidravlični, lesni, strojni, avtomobilski in ostalih industrijah. Struženje poteka tako, da se obdelovanec vrti orodje oziroma ploščice za struženja pa opravljajo podajalno gibanje. Struženje diskov, struženje zavornih diskov in ostalega opravimo pri nas hitro in kakovostno. Struženje cnc ima veliko prednosti, naši izdelki pa so izdelani brez napak, saj so stroji, ki jih pri svojem delu uporabljamo kakovostni in ima ostro in primerno rezilno orodje. Cnc struženje je vodeno računalniško in je vnaprej programirano. Kar pa ne pomeni, da je to enostavno delo. Tudi krmljenje stružnice zahteva izkušenega človeka, ki se na svoje delo spozna.

Struženje CNC

Kakovostne storitve po konkurenčnih cenah

V podjetju Skitti d. o. o. imamo dolgoletne izkušnje in vam lahko ponudimo kakovostne storitve: laserski razrez, krivljenje pločevine, varjenje, stiskanje pločevine, površinsko obdelavo materialov, struženje in rezkanje ter merjenje. Pri svojem delu uporabljamo najbolj sodobno tehnologijo, pohvalimo se lahko s kratkimi dobavnimi roki, nudimo unikatno in serijsko proizvodnjo ter konkurenčne cene naših storitev. Pri svojem delu smo zanesljivi, natančni, strokovni in odgovorni. Več o naši ponudbi lahko izveste na naši spletni strani, kjer so vam na voljo tudi kontaktni podatki. Prepričani smo, da smo najboljši kraj, če potrebujete struženje diskov ali katerokoli drugo storitev iz naše ponudbe.

Storitev struženja in rezkanja

Med najbolj zanesljive metode struženja sodi zagotovo struženje cnc. Gre za delo z numerično krmljenimi stroji, ki z izjemno natančnostjo in hitrostjo delo opravijo popolno. Ker s stroji upravljajo samo najbolj izkušeni strokovnjaki, ki premorejo ogromno znanja, so napake skoraj izključene. Delo poteka na najsodobnejših stružno-rezkalnih strojih. Na teh strojih lahko naredimo vse – od enostavnih vijakov, matic in različnih puš, pa vse do bolj zahtevnih kosov, gredi z raznimi utori. Vse lahko naredimo v večjih ali manjših serijah. Stružimo in rezkamo ali kako drugače obdelujemo različne materiale, med drugim tudi jeklo, nerjaveče jeklo, medenino, aluminij, plastiko, umetne mase itd. Poleg struženja na cnc rezkalnih strojih nudimo tudi storitev rezkanja, vrtanja in graviranja na najrazličnejših materialih. Struženje diskov oziroma zavornih diskov opravimo hitro in natančno. Prepričajte se sami.

POVRŠINSKA OBDELAVA KOVIN IN ALUMINIJA

Zakaj so cnc stroji tako zanesljivi?

Zaradi vnaprej programiranega in računalniško vodenega gibanja obdelovalnega noža na več prostorskih oseh, je delo opravljeno izredno natančno. Cnc stroji so nadomestili prvotne osnovne in linearne postopke odrezovanja obdelovancev pa tudi ostale tehnike, kot so na primer kopirno, oblikovno in neokroglo, struženje diskov, navojev itd. Tehnologija je tako napredovala, da računalniško vodeni stroji lahko obdelujejo različne materiale z mikroskopsko natančnostjo, s tem pa se je povečala tudi možnost natančne izdelave oziroma oblikovanja tudi najbolj zahtevnih oblik obdelovancev. Računalniško vodeni stroji omogočajo zelo precizno delo, zato je delo opravljeno zelo natančno, hitro in kakovostno. Ploščice za struženje so kakovostne in ne glede na to, za kakšno delo struženja gre, diskov ali navojev, z vnaprej določenim programom lahko do potankosti določimo postopek in zaporedje obdelave obdelovanca, ne glede na to, za kateri material ali obliko gre.

Postopek struženja je hiter in enostaven

Ko delamo na stružnici, je sam postopek razmeroma hiter in enostaven, saj je voden in krmljen računalniško. Sodobne stružnice so zasnovane tako, da lahko delo vnaprej pripravimo in programirana. Sam postopek pa mora biti tudi ustrezno nadzorovan. Glede na smer podajalnega gibanja poznamo različne vrste struženja, kot na primer vzdolžno, stožčasto, kopirno, podstruženje, oblikovno in struženje navojev. Več informacij o struženju boste našli tudi na naši spletni strani, lahko pa nas tudi obiščete in poskrbeli bomo, da bo vaš izdelek oblikovan oziroma obdelan tako, kot mora biti.

ploščice za struženje diskov