Peskanje pripravi izdelke na nadaljno obdelavo

Peskanje je poseben postopek obdelave površin, ki jih pripravimo za nadaljnjo obdelavo. S peskanjem na primer očistimo in pripravimo produkt, ki ga bomo kasneje barvali ali pa ga pripravimo za emajliranje in galvaniziranje.

Obdelava kovin s peskanjem

Pri podjetju Skitti uporabljamo različna peskalna sredstva oziroma abrazive in posebno komoro za peskanje ter vam skušamo zagotoviti kakovostno storitev v okviru dogovorjenih rokov. Peskanje poteka v komoro za peskanje 1000x600x600 za železo.

Če potrebujete kvalitetno peskanje železa in drugih materialov, se obrnite na nas in zagotavljamo vam hitro, kakovostno in učinkovito storitev. Postopek peskanja železa zaradi možnosti obdelave več elementov hkrati zato so proizvodni stroški lahko precej zmanjšani. Ponujamo vam ugodno ceno peskanja zato se obrnite na nas in skupaj bomo našli optimalno rešitev za vaše izdelke.

Kako poteka peskanje v komori?

Obstaja več tehnik peskanja, odločimo se za tisto, ki bo najbolje poskrbela za učinkovito čiščenje. Niso namreč vse tehnike primerne za obdelavo vseh materialov. Komore za peskanje so primerne za peskanje obdelovancev velikih dimenzij, tež in kompliciranih oblik. Stroj za peskanje omogočajo obdelovanje več elementov hkrati, zato zmanjšajo porabljen čas in proizvodne stroške. Zagotavljajo očiščene površine in so primerne za delovanje v najzahtevnejših okoljih.
Komora za peskanje je zelo učinkovit način peskanja, saj se pesek v zaprtem okolju zbira na dnu peskalne posode, kar omogoča reciklažo peskalnega medija. Istočasno je v komorah zagotovljena minimalna prašnost.

Komora za peskanje

Peskanje železa

Postopek peskanja železa tako predvsem uporabljamo za obdelavo polizdelkov v proizvodnem procesu, za proizvode, ki potrebujejo čisto površino pred nadaljnjo obdelavo. Peskanje železa poteka posebni v komori 1000x600x600.
S posebnimi tehnikami lahko tudi utrjujemo površine, in sicer tako, da na mikro ravni spremenimo strukturo površine. Ponujamo vam vrhunsko storitev in opravimo postopek peskanja za vam prijazno ceno.
Zakaj izbrati podjetje Skitti? Zahvaljujoč bogatim izkušnjam vam lahko svetujemo na vseh področjih obdelave kovin in vam nudimo kakovostno storitev. Uporabljamo le najbolj vrhunske materiale in tehnologijo, ki zagotavljajo največjo kakovost vseh storitev, ki jih opravljamo. 

Peskanje železa

Poleg videza je pomembna tudi odprava poškodb, da je material primerno obdelan in zaščiten pred nadaljnjo uporabo.