Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka za sanitarno vodo, ki za svoje delovanje porabi malo elektrike


Toplotne črpalke za sanitarno vodoPodjetje Orca energija d. o. o. je eno vodilnih slovenskih proizvajalcev toplotnih črpalk za ogrevanje in toplotnih črpalk za sanitarno vodo. Ponujamo vam kvalitetne in zanesljive toplotne črpalke, ki bodo stroške ogrevanja in porabo električne energije znižale maksimalno. Toplotne črpalke za sanitarno vodo Orca Coolwex zelo učinkovito nadomeščajo električni bojler ali katerikoli drugi način ogrevanja sanitarne vode. Pomembno je poudariti, da se pri uporabi toplotne črpalke za sanitarno vodo zrak voda tudi poraba elektrike za segrevanje sanitarne vode zelo zmanjša. Toplotne črpalke za sanitarno vodo zrak voda namreč uporabljajo zrak kot glavni vir delovanja. Na ta način se poraba električne energije lahko zmanjša tudi do 75 %.

UGODNE CENE TOPLOTNIH ČRPALK


Prednosti toplotne črpalke zrak voda za sanitarno vodo in poraba elektrike

Prednost toplotne črpalke za sanitarno vodo, ki ta svoje delovanje porabi malo električne energije je tudi, da poleg ogrevanja vode poskrbi tudi za hlajenje drugega prostora. Ker so izredno ekonomične, je energetsko varčne toplotne črpalke za sanitarno vodo mogoče postaviti v praktično katerikoli prostor, hkrati s segrevanjem vode pa lahko hladite sosednji prostor, kamor toplotna črpalka za sanitarno vodo izpiha zrak. Pred nakupom toplotne črpalke se vsekakor pozanimajte o tem, koliko elektrike porabi toplotna črpalka zrak voda za sanitarno vodo. Če se odločite za nakup toplotne črpalke za sanitarno vodo Orca Cookwex vam lahko zagotovimo, da je poraba elektrike za segrevanje sanitarne vode minimalna. Gre za izredno varčen način ogrevanja sanitarne vode, ki vam omogoča maksimalno znižanje stroškov električne energije pri ogrevanju.


Ponudba toplotnih črpalk z nizko porabo električne energije

Toplotne črpalkeV naši ponudbi boste našli različne toplotne črpalke za sanitarno vodo z nizko porabo električne energije, ki imajo različno velike bojlerje, kar vam omogoča, da lahko glede na število članov vaše družine izberete primerno velikost toplotne črpalke zrak voda za sanitarno vodo. Nakup se vam bo dolgoročno zares izplačal, saj naše toplotne črpalke porabijo malo elektrike, omogočajo pa vam prihranke tudi do 60 °na leto.

MONTAŽA SANITARNE TOPLOTNE ČRPALKE