Pošlji povpraševanje

Nudimo štiri modele visokotemperaturnih toplotnih črpalk


visokotemperaturna toplotna črpalkaV našem prodajnem programu najdete štiri modele visokotemperaturnih toplotnih črpalk zrak voda. Vse so primerne za ogrevanje prostorov in sanitarne vode v vgrajenem ali obstoječem bojlerju. Vse visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda imajo tudi možnost hlajenja prostorov. Prvi model visokotemperaturne črpalke zrak voda je Mono/Single v klasični ali xl izvedbi. Namenjena je ogrevanju radiatorskega sistema in sanitarne vode v obstoječem bojlerju. Drugi model je Duo/Double 200, ki je visokotemperaturna črpalka zrak voda, ki je namenjena za radiatorsko ogrevanje dvo ali tričlanskih gospodinjstev. Vgrajen ima 200 l bojler za sanitarno vodo. Tretji model visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda je Duo/Double 300. Ta model je primeren za gospodinjstva s štirimi ali več člani, namenjen je za radiatorsko ogrevanje hiše in vgrajen ima 300 l bojler za sanitarno vodo. Četrti model visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda je Duo/Double 300 Solar, ki je nadgradnja modela Duo/Double 300 z možnostjo priklopa na sončne kolektorje s čimer se še dodatno znižajo stroški za porabljeno energijo.


Ceno visokotemperaturnih toplotnih črpalk si lahko znižate s subvencijami

cenik visokotemperaturne toplotne črpalkeCene naših visokotemperaturnih toplotnih črpalk si lahko ogledate na našem ceniku. Po prejetem izpolnjenem obrazcu o povpraševanju vam bomo poslali cenik. Lahko vam pomagamo z nasveti katera visokotemperaturna toplotna črpalka zrak voda najbolj ustreza vašim potrebam. Dobite lahko tudi cenik visokotemperaturnih toplotnih črpalk zrak voda. Ceno visokotemperaturnih toplotnih črpalk lahko znižate s pridobitvijo Orca subvencije ali subvencije Eko sklada. Naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali izpolniti vlogo za pridobitev subvencije.

CENA TOPLOTNE ČRPALKE

Visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda dobite pri nas po ugodnih cenah

Visokotemperaturne toplotne črpalke za ogrevanje so primerne za starejše stanovanjske objekte, ki imajo slabo izolacijo. Namenjene so za klasične radiatorske centralne sisteme, ki zahtevajo visoko temperaturo, da doseže željeno temperaturo prostora. Visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda ogrevajo objekt in sanitarno vodo do -28⁰C zunanje temperature. Polno grelno moč imajo visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda do -15⁰C.

Več o visokotemperaturnih toplotnih črpalkah:https://www.vsi.si/orca-energija/visokotemperaturna-toplotna-crpalka