Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka zrak voda - cena in kako delujejo tovrstne črpalke

Toplotna črpalka zrak voda lahko zagotavlja ugodno ceno gretja in hlajenja, še posebno v našem zmernem klimatskem podnebju, pri čemer v povprečju zagotavlja nižjo ceno ogrevanja celo do 67%.

Kako deluje toplotna črpalka zrak voda?


Kako deluje toplotna črpalka zrak voda?

Ker je zasnova toplotnih črpalk zrak voda v osnovi taka, da energijo - torej temperaturo, prenašajo iz svojega okolja in ne transformirajo, ko npr. drva, kurilno olje, plin,itd., lahko tovrstna toplotna črpalka zrak voda s svojim načinom delovanja povprečno privarčuje tudi do 67% energije za ogrevanje oz hlajenje. Način prenosa toplote oz hlajenja, se prične pri zunanji enoti, katera vsebuje posebno hladilno sredstvo, ki kroži po zunanji enoti. Ko se hladilno sredstvo, ki ima temperaturo zunanjega okolja, usmeri po zaprtem cevovodnem sistemu v notranjo enoto črpalke zrak voda, le ta prenese svojo temperaturo v sistem za nadaljnjo distribucijo in se vrne nazaj v zunanjo enoto, kjer se postopek ponovi. Na ta način hladilno sredstvo zunanji enoti ponovno odvzame toploto oz ga zunanja enota ponovno ohladi. Preneseno temperaturo integriran grelnik oz sekundarni vir ogrevanja vode po potrebi dogreje v zimskem času, oz klimatski sistem dodatno ohladi v poletnem času. Na ta način je doseganje prave temperature v našem domu varno in veliko bolj ekonomično. Poleg nižje cene ogrevanja, pa bomo tako poskrbeli tudi za zmanjšanje izpusta emisij ogljikovega dioksida v naše okolje. To je odgovor na vprašanje kako deluje toplotna črpalka zrak voda.


Orca Exclusive duo 200 toplotna črpalka mitsubishi power inverter

Toplotna črpalka Orca Exclusive Duo 200 z vgrajenim 200 litrskim bojlerjem in zunanjo enoto Mitsubishi Power Inverter je odlična, ekonomična in učinkovita rešitev ogrevanja oz hlajenja za manjše objekte, stanovanja oz hiše. Vrhunska zunanja enota Mitsubishi Power Inverter za toplotno črplako ne potrebuje dodatnih grelcev, je energijsko varčna in učinkovita ter ima možnost nastavitve vremenske regulacije. Cena investicije v Orca Exclusive je lahko subvencionirana preko Slovenskega okoljskega javnega sklada - Eko sklada. Pozanimajte se o ceniku toplotnih črpalk!

TOPLOTNA ČRPALKA Z ENOTO MITSUBISHI POWER INVERTER


Poletna akcija in vrednostni bon našega podjetja Orca Energija d.o.o.

V našem podjetju Orca Energija d.o.o., redno stopamo nasproti našim strankam z ugodnostmi, akcijami in popusti. Tokrat smo pripravili novo poletno akcijo, v kateri podarjamo bon v vrednosti 350,00 eur + DDV za nakup stenske klimatske naprave Orca Coolwex 3,5 kW CAW 12 + CA 12 za prvih 20 kupcev. To pomeni da je cena klimatske naprave samo 249,00 eur + 9,5 DDV. Stenska klimatska naprava Orca Coolwex 3,5 kW CAW 12 + CA 12 je »WI-FI ready« in primerna za hlajenje oz ogrevanje prostorov velikosti do 60 m2. Notranja enota klimatske naprave deluje skoraj neslišno, poleg tega pa daljinsko krmiljenje nudi ogromno funkcij, ki poskrbijo za naše popolno udobje. Zrak se enakomerno porazporeja pod kotom 120° in tako ustvari naraven občutek in prijetno klimo v prostoru.

cena toplotna črpalka zrak voda z Mitsubishi Power Inverter


Toplotna črpalka-cenik, subvencije in ugodno financiranje Eko Sklada

Cene toplotnih črpalk zrak voda vam bomo sporočili po oddaji vašega povpraševanja, prav tako pa vas bomo obvestili, kako izkoristiti tudi druge možne ugodnosti, katere lahko znatno znižajo redno ceno toplotnih črpalk, kaminskih peči in prezračevalnih sistemov iz naše ponudbe. Poleg že omenjene poletne akcije, imamo za vas pripravljene tudi naše ORCA subvencije za sanitarno toplotno črpalko Orca Zeus 300 in Orca Zeus Plus 300 v vrednosti 450,00€ ter brezplačno podaljšanje garancije na skupno 5 let je v času trajanja poletne akcije. Prav tako pa lahko koristite tudi -25% posezonski popust na vse kaminske peči CPK-A in CPK-W na redno ceno. V našem podjetju vam bomo pomagali tudi pri pripravi dokumentacije za subvencijo vašo investicijo, saj Slovenski okoljski javni sklad - Eko sklad, lahko subvencionira vaš nakup do višine 3.200€, prav tako pa priznava Eko sklad tudi 50% subvencijo za nakup kamina po našem ceniku. Poleg subvencij, je v Eko skladu mogoče pridobiti tudi dolgoročno financiranje, pod odličnimi pogoji, celo do 10 let.