Sanitarne toplotne črpalke za učinkovito ogrevanje sanitarne vode


Sanitarne toplotne črpalke nam nudijo možnost preprostega in ugodnega načina ogrevanja objektov. Drži, da je investicija v nakup sanitarne toplotne črpalke nekoliko višja, vendar pa se nakup obrestuje, saj smo deležni nižjih obratovalnih stroškov. Strošek se nam pri tem načinu ogrevanja sanitarne vode povrne že v obdobju 5-7 let. Ogrevanje sanitarne vode s toplotno črpalko prispeva k znižanju emisije toplogrednega plina CO2, saj emisij praktično ni. Toplotne črpalke so torej energijsko učinkovite naprave, ki nam omogočajo ogrevanje sanitarne vode (tiste, ki jo uporabljamo za gospodarske potrebe). V podjetju Na pot boste našli veliko ponudbo sanitarnih toplotnih črpalk, presenetile pa vas vodo tudi njihove ugodne cene.

Ogrevanje sanitarne vode

V PONUDBI TUDI KOMBINIRANE PEČI


Ogrevanje sanitarne vode s toplotno črpalko - tiho delovanje

Uporaba sanitarne toplotne črpalke ima veliko prednosti pred drugimi načini ogrevanja. Poleg učinkovitega delovanja nam njena uporaba nudi tudi popolnoma tiho delovanje, zanesljivo ogrevanje in preprosto vzdrževanje. Izberemo lahko tudi obtočne črpalke za sanitarno vodo. Za njihovo delovanje je potrebna minimalna količina električne energije, izognemo pa se velikim stroškom goriva.

OGREVANJE S SOLARNIM SISTEMOM


Sanitarne toplotne črpalke - kako segrevajo vodo?

Sanitarne toplotne črpalkeToplotne črpalke delujejo na povsem preprost način. Ogrevanje vode poteka z uporabo električne energije, vendar pa morajo biti vode v celoti usklajene s toplotnim oz. ogrevalnim sistemom. Uporaba sanitarnih toplotnih črpalk je primerna tudi v primeru majhnih prostorov. Sodobnejše črpalke omogočajo preprostejši način ogrevanja, saj imajo pogosto zaslon na dotik. Kakovostno ponudbo toplotnih naprav, s katerimi boste prihranili energijo, pri tem a poskrbeli za prijetno klimo v bivalnih prostorih za vse družinske člane, boste našli v podjetju Na pot. Nudimo vam tudi kakovostne bojlerje za sanitarno vodo. Če nimate izkušenj z nakupovanjem črpalk, vam ni potrebno skrbeti. Z veseljem vam bomo nudili vso potrebno podporo in pomoč pri nakupu.

Več o radiatorskih ventilih:https://www.vsi.si/na-pot/radiatorski-ventili