Talno in stensko električno ali solarno ogrevanje: katero je najcenejše?


Talno ogrevanje postaja vse bolj priljubljen sistem ogrevanja, ki deluje tako, da v tla položimo cevi za talno gretje, po katerih se pretaka vroča voda in jih na tak način greje. Talno ogrevanje je izredno priljubljeno, uporablja pa se tako v stanovanjskih hišah kakor tudi v pisarnah in ostalih javnih prostorih. Zmotno je prepričanje, da talno ogrevanje ogreva samo tla. S talnim ogrevanjem učinkovito ogrejemo tudi sam prostor. Ena izmed prednosti talnega gretja je, da se zrak v prostoru segreva enakomerno, saj ga ogreva velika ogrevalna površina. Stroški talnega ogrevanja so za 10 odstotkov nižji od ogrevanja s klasičnimi radiatorji, saj je učinkovitost talnega ogrevanja zelo visoka. Poleg tega, da je talno ogrevanje najcenejše ogrevanje, pa boste z njim izboljšali tudi bivalno kvaliteto. Klasični radiatorji za centralno ogrevanje zelo izsušijo zrak, medtem ko se pri talnem ogrevanju zrak ne izsuši toliko. V prostoru bo tudi manj prahu. V podjetju Na pot d.o.o. vam lahko svetujemo pri izbiri najcenejšega ogrevanja. Ponujamo vam tudi različne peči in naprave za električno ogrevanje in solarno ogrevanje. Se morda zanimate za stensko ogrevanje? Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli rešitev za ogrevanje vaših bivalnih ali poslovnih prostorov.

LAHKO SE ODLOČITE TUDI ZA OGREVANJE NA OLJE


Električno ogrevanje s cevmi za talno gretje: najcenejše talno ogrevanje

Talno ogrevanjeZa talno ogrevanje je največkrat uporabljen medij voda. poznamo pa tudi električno talno ogrevanje, in sicer več različnih vrst: sistem z bakrenimi žičkami, sistem z grelno kovinsko folijo, sistem z aluminijastim grelnim trakom, sistem, kjer je grelni kabel pritrjen na mrežo iz steklenih vlaken. Odlična novica za vse tiste, ki razmišljate o talnem električnem gretju je, da je električno talno ogrevanje cenovno veliko bolj ugodno kakor klasično talno ogrevanje. Tudi sama montaža sistema je bolj enostavna. Izvedba električnega ogrevanja tal je možna pod vsako vrsto talno obloge. Pozanimajte se o najcenejšem ogrevanju pri nas. Z veseljem vam bomo strokovno svetovali pri izbiri in nakupu.


Stensko ogrevanje s stenskimi radiatorji, ki so kakovostni in estetski

Vsak, ki se odloča za sistem ogrevanja v svoji hiši, razmišlja o tem, da izbere najcenejše ogrevanje. Za izbiro ogrevanja je kar nekaj možnosti. Ena izmed njih je tudi stensko ogrevanje s stenskimi radiatorji. Ponujamo vam kakovostne in estetsko dovršene stenske radiatorje, ki ne le, da bodo odlično opravljali svojo nalogo ogrevanja. Stenski radiatorji bodo obogatili vaš prostor in ga estetsko izpopolnili. Osnovni namen radiatorja za stensko ogrevanje je predvsem ogrevanje, mi pa vam ponujamo vrhunske grelne naprave, ki omogočajo maksimalen izkoristek. Naši radiatorji za stensko ogrevanje so izjemno varčni, zato bodo tudi stroški ogrevanja zelo nizki. Če se zanimate za talno ali stensko ogrevanje, vas vabimo, da nas obiščete. Skupaj bomo našli rešitev za vaš prostor.


Solarno ogrevanje: tehnološko dovršeni solarni sistemi

Stensko ogrevanjeV podjetju Na pot d. o. o. vam ponujamo različne izdelke za ogrevanje (kamini, centralne peči, toplotne črpalke itd.), vodovodno napeljavo ter keramične ploščice in ostalo opremo za kopalnice. Naša ponudba izdelkov za ogrevanje obsega različne sisteme, med drugim tudi električno ogrevanje in solarne sisteme za solarno ogrevanje. Solarni sistemi so tehnološko dovršeni in ekološki proizvodi, ki omogočajo učinkovito ogrevanje in pripravo sanitarne vode. Solarno ogrevanje deluje na principu zbiranja sončne energije, ki jo pretvarja v toploto. Najpomembnejši del sistema za solarno ogrevanje so sončni kolektorji, ki zbirajo sončno energijo v ceveh in jo nato preko medija prenesejo v zalogovnik oziroma hranilnik toplote. Ta pa potem omogoči uporabo segrete vode za ogrevanje. Solarno ogrevanje je inovativno in okolju prijazno ogrevanje, ki ima številne prednosti.

Izberite najcenejše in najboljše sisteme ogrevanja

Če se zanimate za solarno ali električno ogrevanje, potem nas obiščite v naši trgovini. Predstavili vam bomo naše produkte za najcenejše ogrevanje. Za vsa vprašanja o talnem, stenskem in ostalih načinih ogrevanja pa smo vam na voljo preko telefonske številke 041 546 328 ali na elektronskem naslovu info@napot.si.