Ponudba
Pošlji povpraševanje

Centralna peč na drva: cena ogrevanja z obnovljivimi viri energije je zelo ugodna

Centralna peč na drva postaja zopet vse bolj iskana, kar pravzaprav velja za vse centralne peči na trda goriva (v to kategorijo namreč sodi tudi peč za centralno ogrevanje na pelete, brikete, premog ali sekance). To nikakor ni zgolj naključen »trend«, ampak se v ozadju skriva (ponovno) odkrivanje številnih prednosti, ki jih ponujajo centralne peči na trda goriva oziroma obnovljivi viri energije.

centralna peč na drva Centralna peč na drva

Kdaj oziroma zakaj je centralna peč na drva smiselna izbira?

Glavni razlog za izbiro centralne peči na drva je cena ogrevanja. Prav ogrevanje v hladnejših mesecih sodi v večini gospodinjstev med najvišje stroške na letni ravni, ki lahko močno oklestijo družinski proračun. Tako je razumljivo, da večina ljudi išče načine za karseda poceni ogrevanje. Eden najbolj učinkovitih je zagotovo investicija v centralno peč na drva, ki lahko vaše dosedanje stroške celo prepolovi, če ste doslej za ogrevanje uporabljali kurilno olje. Les pa je cenejša alternativa tudi večini drugih goriv. Peč za centralno ogrevanje na drva je poleg ekonomičnosti dobra rešitev tudi z ekološkega vidika. Ogrevanje prostorov in sanitarne vode, za kar se lahko prav tako uporablja centralna peč na drva, bo tako bistveno cenejše in bolj prijazno do okolja.

PREBERITE SE VEČ NA NAŠI SPLETNI STRANI

Kakovostna centralna peč na drva: cena peči se vam že kmalu povrne

Se sprašujete, koliko vas bi/bo stala nova centralna peč na drva? Cena je odvisna predvsem od velikosti peči in od nekaterih drugih specifik, zaradi občutno cenejšega ogrevanja pa se vam investicija že kmalu obrestuje. V podjetju Na pot - trgovini, specializirani za prodajo opreme za ogrevanje in vodovod - vas čakajo kakovostne centralne peči na drva po ugodni ceni. Prava izbira smo tudi vse, ki vas zanima menjava radiatorjev, na voljo pa so vam tudi inovativno oblikovani WC kotlički. Naša ponudba je torej dovolj raznolika, da lahko z našo pomočjo izvedete večjo prenovo svojega doma.