Menjava radiatorjev z novimi varčnimi radiatorji

Menjava radiatorjev je nujno potrebna, če so vaši stari radiatorji za centralno ogrevanje dotrajani. Za menjavo radiatorjev pa se lahko odločite, tudi iz drugih razlogov, na primer , če vas moti izgled vaših starih radiatorjev ali če želite prihraniti. V tem primeru vam priporočamo, da so vaši novi radiatorji tudi varčni radiatorji. Da bo prihranek goriva in s tem tudi denarja še večji je pomembna tudi pravilna montaža radiatorjev ter dobro delovanje obtočne črpalke.


Pomembno je tudi izgorevanje goriva, ki ga opravljajo gorilci. Radiatorski termostatski ventili, ki so montirani na radiatorjih pa poskrbijo za to, da se prostor preveč ne segreje ali ohladi, kar bi spet pomenilo dodatno izgubo. Največ pa boste prihranili, če se boste odločili za ogrevanje s toplotno črpalko, ki za ogrevanje uporablja naravne, obnovljive vire, ki so zastonj.

Moderni radiatorji za vaš topli dommoderni radiatorji za centralno ogrevanje

Moderni radiatorji za centralno ogrevanje se precej razlikujejo od svojih predhodnikov. Če ste pred leti ob besedi radiator, pomislili na veliko kovinsko rebrasto škatlo, ki vam je kvarila izgled stene in posledično celega doma, lahko sedaj pozabite na to.


Moderni radiatorji za centralno ogrevanje so danes na voljo v različnih izvedbah, vsekakor pa so novi radiatorji bolj varčni radiatorji, kot njihovi predhodniki. Pri nakupu novih radiatorjev pa je potrebno paziti, da izberete za vsako posamezno sobo primerno velik radiator. Z izbiro pravilne velikosti radiatorjev, boste poskrbeli, da bodo vaši radiatorji za centralno ogrevanje tudi optimalno varčni radiatorji in da vam takšni radiatorji ne bodo zavzemali dragocenega prostora.


V našem podjetju so vam na voljo radiatorji za centralno ogrevanje naslednjih proizvajalcev:

  • Radel radiatorji
  • Korado radiatorji
  • Vodel & Noot radiatorji
  • Aklimat radiatorji
  • Bial radiatorji

cene radiatorjevMenjava radiatorjev in cene radiatorjev

Menjava radiatorjev je povezana tudi z večjim finančnim izdatkom. Cene radiatorjev pri nas so razdeljene v več cenovnih razredov, tako da se lahko za vsakogar najdejo primerni moderni radiatorji za centralno ogrevanje hiše ali stanovanja. Zavedati pa se morate, da pri nakupu novih radiatorjev niso pomembne samo cene radiatorjev, ampak tudi ostale lastnosti in kvaliteta samih radiatorjev. Zato vam naj ne bo žal, če boste za kvalitetnejše radiatorje odšteli nekoliko več denarja. Tako boste za svoj dom dobili radiatorje, ki bodo poleg tega da bodo kvalitetno narejeni, obenem tudi varčni radiatorji. Menjava radiatorjev na dolgi rok, bo tako zaradi prihrankov pri nabavi goriva, postala cenejša. Sama menjava radiatorjev, pa tudi če bodo to varčni radiatorji, ne bo dosegla želenega učinka, če ne bo brezhibno deloval celoten ogrevalni sistem, kamor sodijo tudi peči za ogrevanje.

Na pot d.o.o. | Menjava radiatorjev, varčni radiatorji - povezave do naše spletne strani: