Izberite kvaliteten in varčen bojler z majhno porabo električne energije

Ni ga gospodinjstva, ki za ogrevanje sanitarne vode ne bi imel bojler. Bojler za toplo vodo je postal nepogrešljiv del vsake kopalnice in življenja brez bojlerja si ne znamo več predstavljati. Najbolj pogosta izbira strank je električni bojler, vendar se moramo zavedati, da je lahko poraba električne energije za ogrevanje vode, če ne izberemo energijsko varčnega bojlerja, izredno velika. Glede na dejstvo, da segrevanje vode v povprečnem slovenskem gospodinjstvu predstavlja kar 10 % vse porabe energije, je pravilna izbira bojlerja, tako električnega kakor tudi plinskega ali kombiniranega, ključnega pomena. V podjetju Na poti d. o. o. vam bomo z veseljem predstavili vse lastnosti električnih, plinskih in kombiniranih bojlerjev ter vam svetovali pri nakupu. Če imate možnost za namestitev peči na drva, potem je ena izmed opcij tudi priključitev peči na centralno ogrevanje in ogrevanje sanitarne vode. Na tak način boste zagotovo znižali stroške za segrevanje vode v bojlerju.

VEČ O SOLARNIH SISTEMIH

bojler

Plinski in kombinirani bojlerji: pametna odločitev za nakup bojlerja

Malo manj znan, vendar vseeno učinkovit, je plinski bojler. Plinski bojler kot vir energije uporablja ali zemeljski ali utekočinjen naftni plin. Bojlerji na plin imajo velik izkoristek, njegova uporaba oziroma regulacija delovanja pa je izjemno preprosta. Lahko je samostojen ali kombiniran. Če izberete kombiniran bojler, boste lahko poleg ogrevanja sanitarne vode bojler izkoristili tudi za ogrevanje prostorov. Kombinirani bojlerji za toplo vodo so izredno ekonomični, saj se voda segreva preko centralnega ogrevanja, ko pa to ne deluje, se lahko ogreva tudi na elektriko. Plinski bojlerji so lahko, tako kot električni, akumulacijski ali pretočni. Pretočni bojler hitro segreje manjše količine vode, medtem ko je akumulacijski bojler bolj primeren za segrevanje večje količine vode.

Bojler za toplo vodo: luksuz, brez katerega si ne znamo predstavljati življenja

električni bojlerV današnjem svetu si življenja brez bojlerja preprosto več ne znamo predstavljati. Topla voda je izredno pomembna v vsakem gospodinjstvu, zato je pred nakupom bojlerja potrebno razmisliti o tem, kakšnega izbrati. V podjetju Na poti d. o. o. vam bomo z veseljem pomagali pri odločitvi za nakup novega bojlerja. Pri nas lahko dobite vse informacije o porabi bojlerja elektrike, če izberete električni bojler in ostale informacije, ki bi vas utegnile zanimati. Pri nas boste zagotovo našli primeren bojler, saj je ponudba bojlerjev, električnih, plinskih in kombiniranih, izjemno bogata in, kar vas bo še bolj razveselilo, cenovno ugodna. Obiščite nas v naši poslovalnici in se sami prepričajte. Veseli bomo vašega obiska.