Radiatorji - radiatorsko ogrevanje je še vedno zelo priljubljeno

moderni radiator za centralno ogrevanje

Najpogostejša ogrevalna telesa, po katerih se toplota prenaša iz centralnega sistema, so radiatorji. Radiator je grelno telo, ki oddaja toploto s konvekcijo in sevanjem, zaradi sodobne oblike in širokega barvnega spektra pa je pogosto tudi del pohištvene opreme. Radiatorsko ogrevanje je danes še vedno precej razširjeno. Radiatorji običajno delujejo na razvod ogrevalne vode in so priklopljeni na centralno ogrevanje, lahko pa so tudi električni. Glede na material izdelave je lahko radiator jeklen, aluminijast ali kamnit. Sestavni del radiatorja je tudi radiatorski termostatski ventil, s pomočjo katerega uravnavamo temperaturo v prostoru.

V naši trgovini Na pot boste našli vse potrebno za radiatorsko ogrevanje vašega doma. Na voljo vam je široka ponudba radiatorjev višjega kakovostnega razreda Radel-DeLonghi, Korado, Vogel&Noot in Aklimat.

Tudi aluminijasti in kamniti radiatorji so odlična grelna telesacevni radiator

Najdaljšo življenjsko dobo imajo aluminijasti radiatorji, saj je aluminij material, ki nudi veliko korozijsko odpornost in ne rjavi. Aluminijasti radiator potrebuje mnogo manj časa, da doseže želeno temperaturo, zato je segrevanje vode zelo hitro. Poleg tega za ogrevanje ne porabi velikih količin vode, zaradi česar takšno radiatorsko ogrevanje pripomore k znatnim prihrankom. Aluminijasti radiatorji pa nudijo tudi številne možnosti glede oblikovanja in barv, pač v skladu s prostorom in barvnimi trendi.

Kot odlična grelna telesa so se izkazali tudi radiatorji iz kamna. Ti omogočajo enakomerno širjenje toplote v prostor, saj kamen toploto akumulira. Toplota se tako sprošča tudi potem, ko je grelec radiatorja izklopljen, zaradi česar so energetsko zelo varčni.

Cevni radiatorji kot ustvarjeni za kopalnice

Cevni radiatorji so kot ustvarjeni za kopalnice, saj ne zavzamejo veliko prostora. S svojo sodobno in elegantno obliko se cevni radiator zlije s slehernim dizajnom. Sestavljen je iz dveh ali več cevi, postavljenih navpično ali vodoravno na steno, zato je radiator priročen in uporaben tudi za gretje ali sušenje brisače. V naši trgovini boste lahko izbirali cevne radiatorje Bial, ki jih odlikuje funkcionalnost, praktičnost in elegantna izvedba. Najrazličnejše oblike in izdelava ekskluzivnih izdelkov omogočajo, da izdelki postanejo del vsakega, še tako zahtevno oblikovan prostor.

Vabljeni v našo trgovino, kjer bomo prisluhnili vašim željam in vam ponudili prave proizvode in storitve ob pravem času, po pravi ceni in na pravi način.

Na pot d.o.o. | Radiator, radiatorsko ogrevanje, cevni radiatorji - povezave do naše spletne strani: