Električna peč - varčno in ekološko električno ogrevanje

Električna peč predstavlja eno enostavnejših možnosti ogrevanja vašega doma. Prednosti električne energije so ekološko čisto obratovanje brez izpustov toplogrednih plinov v ozračje in možnost montaže tudi v najmanjše prostore, saj elektrika ne potrebuje zgorevalnega zraka. Prav tako za ogrevanje na elektriko ne potrebujete dimnika. Električna peč se lahko priklopi na klasični centralni sistem, lahko pa se odločite za nakup varčnega električnega radiatorja.

V podjetju Na pot vam lahko ponudimo kakovostne in cenovno ugodne električne peči za centralno ogrevanje Vaillant eloBlock, ki so zelo preproste za uporabo. Električna peč ne zavzame veliko prostora, saj jo lahko pritrdimo kar na steno. Montaža je hitra in enostavna. Obratovanje električne peči je popolnoma avtomatizirano in skorajda neslišno. Električna peč je v celoti opremljena z vsemi delovnimi in varnostnimi elementi. Zahvaljujoč stopenjski regulaciji moči lahko delovanje naprave omejimo, kar je zelo koristno v prehodnih obdobjih. Še več udobja pa lahko zagotovi električna peč, kombinirana z zunanjim tipalom in sobnim termostatom.

Peč na pelete cena

Peč na drva in peč na pelete- cena za nakup lesa in lesne biomase ugodna

Okolju prijazen način ogrevanja z obnovljivimi viri predstavljata tudi peč na drva in peč na pelete. Cena za nakup lesa in lesne biomase je relativno nizka, zato so stroški ogrevanja tudi za polovico nižji od ogrevanja na kurilno olje. Sploh za peč na drva je cena že ob nakupu povsem dostopna.

Kotel oziroma peč lahko priklopimo tudi na centralni sistem ogrevanja in tako poskrbimo še za pripravo tople sanitarne vode. Ogrevanje vašega doma bo tako še bolj varčno in učinkovito. Odločite se za peč na drva - cenainvesticije se povrne zelo hitro.

Električne peči na pelete - cenik priča o ugodnih cenah

Ogrevanje na pelete marsikomu predstavlja popoln ogrevalni sistem. Vse, kar mora uporabnik postoriti, je napolniti zalogovnik in pritisniti gumb za vklop na termostatu. Avtomatizacija zagotavlja visoko stopnjo udobja, cena peči na pelete pa je v zadnjem času vse bolj ugodna.

V primerjavi s ceno za peč na kurilno olje ali plin je cena peči na pelete resda nekoliko višja. Ker pa sistem pridobivanja toplote z izrabo lesne biomase prinaša veliko prednosti v primerjavi z omenjenima ogrevalnima sistemoma, se investicija kmalu povrne. Še zlasti če upoštevamo ugodno ceno peletov in možnost subvencije Eko sklada.

Znižajte stroške ogrevanja, obenem pa naredite nekaj za čisto okolje. Pravo izbiro predstavljajo tako električna peč kot peč na drva ali na pelete. Ugodna cena je prepričala že mnoge.

Obiščite našo trgovino, kjer vas poleg pestre ponudbe za ogrevanje čaka tudi ugodna in kakovostna kopalniška keramika.

Vabljeni!

Na pot d.o.o. | Nakup električne peči po ugodni ceni - povezave do naše spletne strani: