Kamin na drva Na potKamin za ogrevanje na drva

V podjetju Na pot vam z veseljem ponujamo sodoben in varčen način ogrevanja s kamini na drva. Pravzaprav tovrsten način ogrevanja ni nič novega, a kamin na drva se po nekaj desetletjih priseganja na olje in druga goriva veličastno vrača. Kamini na drva uporabljajo tradicionalno kurivo, a s sodobno tehnologijo so proizvajalci kaminov nadgradili oziroma zboljšali izkoristek in prilagodili kamin sodobnemu načinu življenja in moderni opremi stanovanja. Pri nas vam je na voljo več kot 50 različnih vrst tako imenovanih kaminskih vložkov, s katerimi lahko ogrevate enega ali več prostorov. Naj vam srce in dom ogrejejo naši kamini na drva. Cenik kaminov je na voljo na naši spletni strani.

KAMIN NA DRVA PODJETJA NA POT

Zakaj kamin na drva

Kamini za ogrevanje na drva v primerjavi z drugimi načini ogrevanja ponujajo številne prednosti. Med najpomembnejše za uporabnika zanesljivo sodi vzdušje, ki ga lahko ponudi samo kamin - presket ognja v topli dnevni sobi je v mrzlih zimskih dneh neprecenljiv. Poleg tega je les kot kurivo cenovno ugoden (kamini in peči na drva - cenik) in z njim precej ceneje ogrevate svoj dom kot na primer z oljem ali plinom. Ker so kamini na drva, ki jih prodajamo v podjetju Na pot, vrhunske kakovosti, lahko z njimi ogrevate celotno stanovanje -s pomočjo naravnega kroženja toplega zraka ali pa z dodatnim ventilatorskim sistemom.


Kamin na drva je vrhunsko oblikovan in okolju prijazna izbira

Poleg tega, da lahko s kamini na drva brez težav ogrevate prostore velikosti do 230 m3, je pomembno tudi, da je ogrevanje na drva ekološko prijazno in z njim občutno manj negativno vplivate na okolje, kot to velja za druga goriva. Dvomite, da so res najcenejši kamini na drva? Cenik kuriv je jasen. Ob tem pa je seveda pomembno, da je kamin na drva vrhunske izdelave, saj le z njim lahko popolnoma izkoristite ogrevalno moč in nudijo optimalno izgorevanje lesa - ob minimalni porabi goriva oddajajo maksimalno količino toplote.

PONUDBA CENTRALNEGA OGREVANJA