Električni radiatorji za kopalnico - visok izkoristek ogrevanja in estetski videz


Iščete električni radiator za kopalnico, ki bo učinkovit in bo zraven vsega še estetskega videza? Potem ste zagotovo na pravem mestu! Pri nas vam ponujamo električne radiatorje za kopalnico, ki vas bodo ogreli, hkrati pa bodo služili kot okras vašemu prostoru. Električni radiatorji za kopalnico so enostavni in varčni. Ogrevanje z njimi je učinkovito in energetsko ekonomično. Električni radiatorji za kopalnico vsebujejo stikalo za vklop in izklop, termostat, priključno vrvico z vtikačem in dozo za fiksni priklop. Radiatorji za kopalnico so več kot primerni, saj so opremljeni tudi z zaščito IP24, kar pomeni, da so zaščiteni pred škropljenjem vode.

VEČ O MENJAVI RADIATORJEV TUKAJ!


Električni stenski radiator za večje udobje in več prostora


Električne radiatorje za kopalnico lahko kupite v različnih oblikah. Lahko se odločite za samostoječe kopalniške radiatorje, cevne radiatorje, lahko pa izberete tudi električni stenski radiator. Električni stenski radiator zavzame izredno malo prostora, saj ga namestimo kar na zid. Zraven ogrevanja služi tudi sušenju brisač. Z električnim stenskim radiatorjem bomo kopalnico segreli hitro in učinkovito. Električni stenski radiatorji so varčni in jih lahko uporabljate kot samostojno grelno napravo. Seveda pa jih lahko uporabite kot dodatek k že obstoječemu ogrevalnemu sistemu.

VELIKA PONUDBA CEVNIH RADIATORJEV TUKAJ!

električni radiatoprji za kopalnicoelektrični stenski radiator

Obiščite nas in si oglejte veliko izbiro električnih radiatorjev


V primeru morebitnih vprašanj smo vam na voljo po telefonski številki ali e-mail naslovu. Na vprašanja odgovorimo takoj. Zelo veseli pa bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko o ponudbi električnih stenskih radiatorjev in drugih radiatorjev za kopalnico prepričate sami. Ob prihodu v naše podjetje vas bo pričakala ekipa strokovnjakov, ki vam bo z veseljem odgovorila na vprašanja, ki se vam zastavljajo. Hkrati vam bomo svetovali in vam na podlagi svojih večletnih izkušenj pomagali izbrati pravi električni radiator za kopalnico za vas in vaš dom.