Pošlji povpraševanje

Kamin na drva Na potKamini na drva za toplo in prijetno ogrevanje vašega doma

Kamini na drva so prava rešitev za resnično prijetno in funkcionalno ogrevanje vašega doma. Kamin bo v vašem domu ustvaril prijetno in toplo ozračje, hkrati pa vam bo opazovanje plamenov pričaralo posebno vzdušje, ki ga lahko ponudi le ogenj. Kamini so danes na voljo v različnih oblikah in barvah in se tako uvrščajo med najlepše dele pohištva. Obloženi so lahko s pločevino, z naravnim kamnom ali pa s keramiko v različnih barvah. Njihov videz je lahko sodoben, klasičen ali retro. Njihove prednosti so tudi hitra in enostavna montaža ter zaradi novih tehnologij proizvodnje tudi zelo visoki izkoristki. Še vedno so izredno priljubljeni kamini na drva, saj je ogrevanje na drva relativno poceni ter okolju prijazno.

Kamin na drva - poceni in okolju prijazno ogrevanje

Ker je les relativno poceni in okolju prijazen material, so kamini na drva - cenik, še vedno priljubljena izbira. Uporabimo lahko polena ali pelete, ki so lesene palčke, stisnjene pod visokim tlakom. Kamin na drva lahko namesto kurilnega olja ali plina uporabite tudi za centralno ogrevanje. Ogrevanje na drva bo s pomočjo centralnega sistema ogrevanja zagotavljalo tako centralno pripravo toplote kot pripravo sanitarne vode. Ustrezno izbrani ogrevalni sistem, njegova vgradnja in vzdrževanje bodo pripomogli k temu, da bo ogrevanje vašega doma še bolj varčno in učinkovito.

BOGATA PONUDBA KAMINOV NA DRVA

Pri nas so vam na voljo tudi različni kaminski vložki. V podjetju Na pot d.o.o. vam ponujamo veliko različnih vrst kaminskih vložkov priznanih evropskih proizvajalce. Na naši spletni strani lahko poleg kakovostne ponudbe kaminov preverite tudi cenik kaminov in peči.

Kamini na drva kot alternativni vir ogrevanja vašega doma

Vsi zaprti kamini, ki vam jih ponujamo, predstavljajo alternativni vir ogrevanja vašega doma. Kamin na drva bo ogreval tako glavni prostor kot sosednje prostore z naravnim kroženjem toplega zraka ali s prisiljenim kroženjem toplega zraka s pomočjo ventilatorskega sistema. V ponudbi imamo odličen patentiran ventilatorski sistem, ki omogoča izpih toplega zraka pri tleh in enakomernejšo in naravnejšo porazdelitev toplote v različnih prostorih. Vsi kaminski vložki v naši ponudbi izpolnjujejo zahteve po varovanju okolja, kakovosti, optimalnem izgorevanju in oddajanju maksimalne toplote ob minimalni porabi kuriva. Za to jamčijo redni strokovni pregledi, ki so tako kot sam proces izdelave v skladu s standardom DIN 18895.

KAMIN NA DRVA NORDICA

Vabljeni na našo spletno stran!