Peči na drva Na potKamini in peči na pelete in drva

Kamini na pelete in drva predstavljajo odličen alternativen vir ogrevanja stanovanja, saj je ogrevanje z lesom varčno in okolju prijazno. Kamini na pelete in drva omogočajo dnevno ali tedensko programiranje z avtonomijo delovanja 2 do 4 dni. Njihova uporaba je izjemno priročna. Ogrevalna moč zaprtih kaminov na pelete in drva zagotavlja ogrevanje do 250 m³ velikih prostorov. Če pa vam bolj prija delovanje in uporaba peči na drva in pelete, boste pri nas dobili celoten program najboljših evropskih proizvajalcev peči. Visoka tehnologija, enostavna uporaba in kakovost peči na pelete in drva, ki jih imamo na razpolago, bo zadovoljila še tako zahtevnega kupca. Moč peči na drva in pelete se giblje med 6 in 12kW, kar zadostuje za ogrevanje do 250 m³.

Katere pa so prednosti peletov pred uporabo drv? Peči in kamini na pelete se odlikujejo po svoji funkcionalnosti, saj so peleti pakirani v praktičnih vrečkah, ki ne zavzamejo veliko prostora in ga ne umažejo. Poleg tega so peleti izdelani iz ostankov lesa, ki nastanejo pri obdelavi, zato predstavljajo zeleno, okolju prijazno gorivo. Pri izbiri in nakupu vaše peči ali kamina vam zagotavljamo profesionalno svetovanje in podporo.

STENSKI CEVNI RADIATOR PODJETJA NA POT

Z električnim in sobnim kaminom do čutnega razvajanja

V kolikor hrepenite predvsem po čutnem razkošju ognjišča, bodo iz naše bogate ponudbe za vas po vsej verjetnosti najbolj primerni električni kamini ali peči. Z električnim kaminom si lahko pričarate romantično in topline polno vzdušje, ki napolni prostor in srce s svetlobo in udobjem. Električni kamin poleg čudovite simulacije ognja nudi tudi dogrevanje prostora do moči 2kW. Za višje potrebe segrevanja pa imamo na razpolago številne sobne kamine na pelete in drva, ki poskrbijo za celovito ogrevanje prostora. V naši bogati ponudbi so kamini in peči na pelete in drva, kot tudi toplovodni kamini, s katerimi lahko bistveno znižate stroške ogrevanja.

Vrtni kamini za kuhanje na prostem

Pri nas dobite veliko izbiro modernih ali klasičnih vrtnih kaminov in žarov, ki delujejo na drva, oglje, plin ali elektriko. Vrtni kamini so primerni za vgradnjo v odprte letne kuhinje, kamor jih lahko postavite kot samostojni element ali pa v kombinaciji z umivalnikom, žarom in delovnim pultom. Vrtni kamin vam zagotavlja užitke kuhanja, obedovanja in prijetnega druženja na prostem.

Kamini in peči Na potS kaminom v akciji do še ugodnejšega segrevanja

Preverite našo ponudbo kaminov v akciji in si priskrbite kakovosten kamin po znižani ceni. Seznam kaminov v akciji ter cenik peči na drva in pelete lahko kadarkoli preverite na naši spletni strani. Prehitite prihod mrzlih dni in si čim prej priskrbite kakovostno in varčno rešitev za ogrevanje vašega stanovanja.

NAŠI GORILNIKI NA PELETE IN DRVA