cevni radiator Moderni radiatorji – kakovosten cevni radiator in druge vrste 

 

Moderni radiatorji združujejo dve ključni odliki. V primerjavi z radiatorji, ki so bili v rabi v preteklosti, so moderni radiatorji estetsko precej bolj privlačni. Tako ne predstavljajo motečega elementa v prostoru, ampak povsem nasprotno, estetiko prostora nadgradijo in zaokrožijo. Poleg tega pa so moderni radiatorji precej varčnejši od svojih predhodnikov. Preberite več: http://www.vsi.si/na-pot/radiatorji

 

PREVERITE TUDI PLINSKE PEČI

 

Varčni in obenem moderni radiatorji za vsak prostor

 

Če vas zanimajo kakovostni moderni radiatorji po dostopnih cenah, je trgovina Na pot prava izbira za vas. Na voljo so vam različni tipi, med katerimi vas seveda čakajo tudi električni radiatorji. Varčni in hkrati estetsko privlačni moderni radiatorji so investicija v dolgoročno znižanje stroškov ogrevanja in boljšo kvaliteto bivanja. Izbirate lahko med radiatorji različnih priznanih znamk. Še posebej priljubljena izbira so radiatorji Radel. Odlikuje jih namreč privlačen videz in brezhibno delovanje. Radiatorji Radel se lahko poleg tega pohvalijo tudi z nadpovprečno življenjsko dobo, njihovo vzdrževanje in upravljanje pa je zelo enostavno.

 

moderni radiatorji

 

Cevni radiator na voljo v različnih velikostih in barvah

 

Poleg klasičnih samostoječih so vam pri nas na voljo tudi posebni električni radiatorji. Varčni električni stenski radiatorji vam prihranijo prostor, zato se pogosto nameščajo v kopalnicah. Odločite se lahko tudi za cevni radiator, ki je del sistema centralnega ogrevanja. Tudi cevni radiatorji so smiselna rešitev za kopalnice. Poleg optimalnega izkoristka prostora vam cevni radiator omogoča tudi zelo natančno nastavitev temperature. Tako se vam ne bo nikoli zgodilo, da bi stopili v ledeno mrzlo kopalnico, ko bi se želeli oprhati, ali da bi bila temperatura v prostoru neracionalno visoka. Cevni radiatorji so na voljo v različnih izvedbah, kar pomeni, da lahko izberete cevni radiator, ki vam bo resnično ustrezal tudi glede velikosti in barve. Ponudba radiatorjev pa je seveda dopolnjena tudi z drugimi elementi za ogrevanje prostorov in sanitarne vode – od peči na trda goriva in plinske peči pa vse do toplotnih črpalk. Veselimo se vašega obiska. 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Tržaška cesta 513a
1351 Brezovica pri Ljubljani
Spletna stran
E-pošta
01 365 75 00
Seznam fraz
moderni radiatorji, cevni radiator 
ZEMLJEVID