Kombinirani bojlerji za ogrevanje vode - ključ do udobja in sproščenosti

Kombinirani bojlerjiKombinirani bojlerji za ogrevanje vode so nepogrešljivi, ko pride do potrebe po zagotavljanju maksimalnega udobja v vašem domu. Kombinirani bojlerji so v osnovi električni grelniki vode, ki jih lahko priključimo na dodaten vir ogrevanja, kot so kolektorji in kotli za centralno ogrevanje. To pomeni, da se voda segreva prek centralnega ogrevanja, ko to ne deluje, pa lahko tudi na elektriko. Takšna kombinacija je vsekakor dobrodošla, saj so kombinirani bojlerji za vodo bolj ekonomični.
Tako kot vsi ostali bojlerji se tudi kombnirani bojlerji lahko na steno pritrdijo vertikalno ali horizontalno - odvisno od posameznega modela.
V podjetju Na pot d.o.o. imamo za vas na voljo pestro paleto različnih boljerjev, vsak od njih pa ima svoje prednosti. Ob dejstvu, da segrevanje vode v povprečnem gospodinjstvu predstavlja 10 % vse porabe energije, razmislek o tem, kateri bojler izbrati, gotovo ni odveč. Kombinirani bojlerji predstavljajo odlično izbiro.

Cevni radiatorji Bial za še tako zahtevne okuse

Cevni radiatorji Bial niso le ogrevalne naprave, ampak tudi kreativno pohištvo za vašo kopalnico, ki se ponaša s čistimi in elegantnimi linijami, zanimivimi oblikami ter številnimi kombinacijami barv in dimenzij. Cevni radiatorji Bial so zasnovani tako, da ne zavzamejo veliko prostora. Še zlasti so nepogrešljiva oprema za majhne kopalnice. Različni modeli ali izdelava po naročilu omogočajo, da se cevni radiatorji Bial zlijejo z vsakim, še tako zahtevnim prostorom.

Vodovodne armature oziroma vodovodne pipe

Nakup vodovodne armature ali pipe za marsikoga predstavlja velik problem, saj je na tržišču na voljo več različnih vrst in tipov armatur v mnogih stilih, med katerimi se je težko odločiti.

Vodovodne pipe se ločijo glede na tip, in sicer so lahko enoročne, dvoročne (za nastavitev curka in temperature vode imajo prve eno ročko, druge pa dve) ali senzorske (elektronske). Delijo se tudi na kuhinjske pipe, ki so namenjene kuhinjskemu koritu, kopalniške (za umivalnik, tuš, kad ali bide) ter vrtne oziroma zunanje vodovodne armature.

Vodovodne armature so izdelane iz različnih materialov - nerjavečega jekla (inox), granita ali pa kombinacije obeh materialov. Lahko so kvadratne ali ovalne oblike, na voljo pa so tudi v različnih barvnih kombinacijah in se v vsakem primeru lepo podajo k preostalim elementom v prostoru.

Kombinirani bojlerji, cevni radiatorji Bial, vodovodne armature in kroglični ventili so le del naše bogate ponudbe. Pri nas vas čaka tudi vrhunska oprema za majhne in velike kopalnice. Obiščite nas. Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani.

Na pot d.o.o. | Vse za vodovod in ogrevanje po ugodni ceni - povezave do naše spletne strani: