Oljni gorilec, peči na kurilno oljeGorilec je del peči, ki najbolj vpliva na onesnaževanje


Gorilec je eden najpomembnejših elementov centralne peči. Gorilec mora biti varčen in kompatibilen z okoljskimi standardi, ki zahtevajo nizko raven onesnaževanja okolja. To, da je gorilec varčen, pomeni, da je izkoristek izgorevanja kar največji. To, da je gorilec usklajen z ustreznimi okoljskimi standardi, pa pomeni, da je stopnja onesnaževanja okolja, ki ga povzroči, kar najmanjša. Naši oljni gorilci v celoti izpolnjujejo omenjeni zahtevi. Moderna peč na kurilno olje ni več takšna, kot so bile peči nekoč: potratne in z visoko stopnjo onesnaževanja. Moderne peči na olje so namreč ekološko primerne, saj minimalno onesnažujejo okolje. Na drugi strani pa so sodobne peči na kurilno olje tudi varčne, kar omogočajo izredno kvalitetni oljni gorilci. V naši trgovini poleg najkvalitetnejših peči na kurilno olje in oljnih gorilcev dobite tudi ugodne cisterne za kurilno olje Rotex, ki so vrhunski rezervoarji za olje. V našem podjetju zadovoljujemo naše stranke z ugodnimi cenami in visokokvalitetnimi proizvodi. Vedno smo vam na voljo z dobrim in prijaznim nasvetom. Vabimo vas, da nas obiščete in skupaj bomo poiskali najboljšo rešitev za vaš projekt.


Gorilec je le ena od komponent centralnega ogrevanja

Kvaliteten gorilec je le en del sistema centralnega ogrevanja. Če je oljni gorilec vrhunski in če je peč na kurilno olje odlična, to že veliko pomeni. Mi pa poskrbimo tudi za malenkosti in vam ugodno priskrbimo kompleten material, ki je potreben, da je vaš sistem centralnega ogrevanja na koncu vrhunski. Poskrbimo za najboljši rezervoar za olje, kot je denimo cisterna za kurilno olje Rotex, in vse ostalo, kot so denimo šobe za oljne gorilce, oljni filtri in razni rezervni deli.


Pri nas so peči na kurilno olje kar najbolj kvalitetne

Če ste se odločili za kvaliteto in zanesljivost, je trgovina Na pot pravi naslov za vas. Zaradi naše politike visoke kvalitete, pri nas dobite le prvovrsten material. Za vsakogar se prav vedno najde čas za kvaliteten in prijazen nasvet. Centralno ogrevanje z Na pot je pot do uspeha.

napot.si | Gorilec naj bo kvaliteten