Toplozračni kamin Na potToplozračni kamin - pogled na ogenj in prava toplota v vseh prostorih

Ogrevanje s kaminom ali pečjo je odličen način ogrevanja vašega doma. Toplozračni kamin bo v vašem domu ustvaril prijetno in toplo ozračje, poseben čar pa prinaša tudi opazovanje plamenov skozi stekleno okence. Toplozračni kamin z naravnim ali spodbujenim kroženjem toplega zraka s pomočjo ventilatorskega sistema omogoča ogrevanje tako glavnega kot sosednjih prostorov.

Toplozračni sobni kamin v osnovi predstavlja kaminsko kurišče za steklenimi vratci, nepogrešljiv del kamina pa je tudi kaminski vložek. Ta kaminu zagotavlja veliko večji izkoristek, omogoča hkratno reguliranje dovoda zraka in odvoda v dimnik, poleg sevanja toplote ognja skozi vratca pa omogoča tudi ogrevanje zraka okoli vložka. Topel zrak se nato naravno ali s pomočjo ventilatorja izpihuje preko rešetk v prostor.

TOPLOZRAČNI KAMINI - NA POT D.O.O.

Podjetje Na pot d.o.o. vam nudi odličen patentiran ventilatorski sistem italijanskega proizvajalca, ki omogoča izpih toplega zraka pri tleh ter enakomernejšo in bolj naravno porazdelitev toplote v različnih prostorih.

Toplozračni kamin na pelete - odlična izbira za ogrevanje vašega doma

Toplozračni kamin na pelete je okolju in uporabniku najprijaznejša oblika ogrevanja. Les je namreč obnovljivi vir energije, hkrati pa je relativno poceni. Ogrevalna naprava prinaša tudi druge prednosti, kot so maksimalni toplotni učinek, čisto izgorevanje in minimalna emisija škodljivih snovi v ozračje. Toplozračni kamin - cenik

Njegova preprosta uporaba pa je prijazna tudi do uporabnika. Po zaslugi vgrajenega avtomatizma toplozračni kamin na pelete omogoča popolnoma samodejno delovanje. Uporabnik samo napolni zalogovnik in pritisne gumb za vklop. Na termostatu, ki omogoča dnevno ali tedensko programiranje, lahko nastavimo želeni čas vklopa in izklopa kamina. Tako se lahko zjutraj prebudimo v topel prostor in zvečer vrnemo v topel dom.

V PONUDBI: KAMINSKA PEČ NA PELETE

Naj vam kamin na pelete ogreje dom in pričara prijetno, domače in romantično vzdušje.