Cisterne za olje: napredno in varno shranjevanje kurilnega olja

 

Cisterne za olje podjetja SCHÜTZ Energy Systems iz Nemčije, katerega zastopa podjetje NA POT d.o.o., so kompaktne in vsestranske plastične cisterne za kurilno olje, biodizel, nafto in čisto rastlinsko olje, po odličnih cenah.
Cisterne omogočajo varno in ekonomično shranjevanje kurilnega olja ter optimalen izkoristek prostora brez nepotrebnega čiščenja filtrov, saj so opremljene z SMP (spremenjena plastična masa).
Inteligentna zasnova predvideva varne rešitve za vse vrste cistern v industriji, kmetijstvu ali zasebnih gospodinjstvih ne glede na vrsto olja: biodizla, kurilnega olja z biogeni dodatki ali čistega rastlinskega olja po ugodni ceni.

 

Varnost, udobje, izkoristek prostora, kvaliteta in ugodna cena cistern

 

Cisterne morajo biti glede na vsebino npr: biodizel, kurilno olje, nafta, čistega rastlinskega olja ipd, varne. Kvaliteta in cena pa sta dodatni odliki cistern, s katerimi se lahko pohvali proizvajalec SCHÜTZ Energy Systems.

Cisterne za kurilno olje z dvojnimi stenami, različnih izvedb: (Standard, compact, special )in različnimi prostorninami od 700 do 10.000 litrov, so namenjene vsem vrstam zasebne in industrijske uporabe in zagotavljajo popolno varnost , saj so ognjevarne in so lahko nameščene blizu toplotnega generatorja.

Plastične cisterne so odporne proti vonju in tako skrbijo, da le ti ostanejo tam, kamor spadajo – znotraj cisterne. Notranji in zunanji rezervoar, ter vsi dodatki imajo zaščito pred vonjem, ki trajno ščiti sistem pred absorbiranjem kurilnega olja in tako preprečuje čiščenje in prezračevanje zaradi uhajanja vonja.
Kvaliteto cistern dopolnjuje inteligenten in kompaktnem dizajn, ki zagotavlja optimalno izkoriščenost prostora.
Različne rešitve postavitve cistern predstavljajo odlično izbiro za vse vrste uporabe cistern.

Pri cisterni za kurilno olje je najbolj pomembna varnost, ki je kupcu najpomembnejši, enostavnejše čiščenje, prihranek prostora in kurilnega olja z učinkovitim patentiranim SMP tesnenjem pa definira pravi izbor.

 

Notranje talne ploščice: http://www.vsi.si/na-pot/notranje-talne-ploscice

KROGLIČNI VENTIL

OGREVANJE NA PLIN

Cisterne za olje plastičneCisterna za kurilno olje čiščenje

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Tržaška cesta 513a
1351 Brezovica pri Ljubljani
Spletna stran
E-pošta
01 365 75 00
Seznam fraz
cisterne za olje, cisterna za kurilno olje
ZEMLJEVID