Poceni keramične ploščice in sanitarna oprema po ugodnih cenah

 

Poceni keramične ploščice, tako stenske, talne, kuhinjske in mozaične vam nudimo pri podjetju NA POT d.o.o. Poleg poceni keramičnih ploščic svetovno priznanih proizvajalcev vam nudimo tudi sanitarno keramiko.

 

VEČ INFORMACIJ O KERAMIČNIH PLOŠČICAH IZ PODJETJA NA POT

 

Cena keramike, ki prepriča

 

Cena keramike se v našem podjetju določa glede na material, izdelavo, design in barvo oziroma izvedbo znotraj kopalnice. Cena sanitarne keramike v kopalnici je odvisna tudi od posameznega proizvajalca in sloga za katerega se boste odločili. Ne glede na ceno keramike pa mora biti kopalniška oprema vedno kakovostna saj je konstantno izpostavljena vodi, vlagi in kemikalijam. Kakovostna sanitarna keramika bo posledično enostavna za vzdrževanje ter dolga leta služila svojemu namenu.

 

cena keramikepoceni keramične ploščice

 

Vrhunska izdelava in ugodna cena poceni keramičnih ploščic

 

V naši ponudbi lahko najdete pestro izbiro poceni keramičnih ploščic. Cena se določa po enakih kriterijih kot cena keramike a  je cena keramičnih ploščic odvisna tudi od količine ploščic in kakovosti njihove izdelave. Naša ponudba poceni keramičnih ploščic se razteza na področje kuhinjskih ploščic, talnih ploščic in mozaik ploščic. Cenik keramičnih ploščic vam pošljemo po povpraševanju, sam cenik keramičnih ploščic pa pošljemo prilagojen vaši izbiri tipa poceni keramičnih ploščic ter njihovi količini in dimenziji. Tudi na področju poceni keramičnih ploščic za celotno hišo ali stanovanje je pomembna kvaliteta poceni  keramičnih ploščic. Cena mora to kvaliteto odsevati a hkrati ne sme biti pretirana. Pri nas vas lahko vedno znova prepričamo z našo ugodno ceno keramike in vam zagotavljamo poceni keramične ploščice vrhunske izdelave, ki bodo s svojo funkcionalnostjo in lepoto vsako kopalnico spremenile v prostor v katerega se boste vedno znova radi vračali.

 

Po ugodnih cenah so na voljo tudi keramične ploščice za kuhinjo: http://www.vsi.si/na-pot/kuhinjske-ploscice

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Tržaška cesta 513a
1351 Brezovica pri Ljubljani
Spletna stran
E-pošta
01 365 75 00
Seznam fraz
Poceni keramične ploščice, cena keramike
ZEMLJEVID