Centralne peči na drva in pelete - ekonomičnost in učinkovitost


Ste tudi vi pred menjavo centralnega sistema in se dosti krat vprašate ali je bolje kuriti na drva ali na pelete? Zakaj bi bili v dilemi, ko pa se lahko odločite za centralno peč na drva in pelete in se tako grejete z obojim! Centralne peči na drva in pelete predstavljajo enega izmed najbolj ekonomičnih in učinkovitih načinov ogrevanja.

CENTRALNA PEČ NA DRVA

Peči za centralno ogrevanje na drva in pelete so izjemno prilagodljive

Peči za centralno ogrevanje na drva in pelete so primerne za priklop na centralni sistem. Ker imajo izredno visok izkoristek in je z njimi lahko upravljati, so peči za centralno ogrevanje na drva in pelete odlična izbira za vsak dom. Kupiti jih je možno v veliko različnih velikostih. Centralne peči na drva in pelete odlikuje tudi avtomatska regulacija, ki omogoča tedensko programiranje, regulacijo glede na temperaturo plamena in cevni izmenjevalec toplote s turbolatorji. Kombinirane centralne peči na pelete in drva so odlična izbira za vsakogar, ki si želi topel in prijeten dom, hkrati pa želi velik izkoristek pri samem ogrevanju. S pomočjo peči za centralno ogrevanje na pelete in drva lahko ogrevate tudi sanitarno vodo in tako še znižate stroške ogrevanja.

centralne peči na drva in peletecentralna peč na drva in pelete


Ne samo centralne peči na drva in pelete - ponujamo tudi velik izbor drugih peči

Pri nas lahko zraven centralnih peči na drva in pelete naročite tudi kaminske peči na pelete za centralno ogrevanje in centralne peči na pelete. Ponujamo pa vam tudi električno peč za centralno ogrevanje znamke Vailant.
Pošljite nam povpraševanje po e-pošti ali pa nas pokličite po telefonu. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko o karakteristikah peči za centralno ogrevanje na drva in pelete pozanimate sami. Ob prihodu vas bo pričakala ekipa strokovnjakov, ki vam bo z veseljem svetovala in vam pomagala pri izbiri prave peči za vas in vaš dom!

VEČ O OGREVANJU NA DRVA TUKAJ: https://www.vsi.si/na-pot/centralno-ogrevanje-na-drva