Kaminske peči na drva - nižji stroški ogrevanja za več udobja in topline

V zadnjih letih so kaminske peči na drva postale vse bolj zaželene, saj jih odlikujejo mnoge pozitivne lastnosti, kot so čudovit dizajn, velik prihranek pri stroških ogrevanja, toplina ognja v prostoru pa tudi uporaba uporabniku in okolju prijaznega goriva. Za še več prihranka se lahko kaminska peč priključi na centralno ogrevanje in tako poleg prostorov ogreva tudi sanitarno vodo.

POLEG KAMINOV IMAMO TUDI PEČI, KOTLE...

V osnovi so peči opremljene z zalogovnikom za drva in vso potrebno avtomatiko za samodejno delovanje, ki zagotavlja varčno delovanje in maksimalno udobje. Kaminska peč na drva je primerna za dodatno ogrevanje bivalnih prostorov, še posebej pa je njena uporaba priljubljena v počitniških objektih. Tudi v teh prostorih kaminska peč zagotavlja učinkovito in okolju prijazno pridobivanje toplote.

KAMINSKE PEČI NA DRVA - CENIK

Kaminske peči na drva Na pot

Kaminska peč na drva ogreva prostor na dva načina

Že kmalu po začetku kurjenja se zunanja površina kaminske peči na drva segreje in začne prenašati toploto na zrak v prostoru. Hkrati pa peč prostor segreva tudi z neposrednim sevanjem skozi steklo na vratih. Kroženje zraka pri večini modelov poteka naravno, pri nekaterih pa je spodbujeno s pomočjo ventilatorskega sistema. Ponujamo vam odličen patentiran ventilatorski sistem, ki omogoča izpih toplega zraka pri tleh in enakomernejšo porazdelitev toplote v različnih prostorih.

Kaminske peči na drva (cenik) so enostavne za montažo, saj jih enostavno priklopimo na dimnik in že so pripravljene na delovanje. To omogoča tudi enostavno prenosljivost ogrevalnih naprav. Svetujemo vam, da za vgradnjo peči poskrbi strokovnjak. Le s pravilno uporabo strokovno vgrajene kakovostne kaminske peči bodo vaši zimski večeri ob soju plamenov prijetni in brezskrbni.

Kaminske peči na drva - cenik izbranih modelov

V podjetju Na pot so vam na voljo kaminske peči priznanih italijanskih proizvajalcev, ki zagotavljajo veliko funkcionalnost, zanesljivost in učinkovitost. Peči na drva se med seboj razlikujejo po toplotni moči, obliki, dimenziji, vrsti obloge in tudi nekaterih drugih lastnostih. Vsem pa je skupno to, da lahko ogenj v kurišču opazujemo skozi velika steklena vrata. Za izbrane kaminske peči na drva je na naši spletni strani na voljo tudi cenik.

Kaminska peč na drva je več kot samo varčna odločitev. Je naložba v prihodnost. Obiščite nas na naši spletni strani. Vabljeni!