Kamini akcija Na potKamini na drva in pelete za toplo, prijetno in ugodno ogrevanje

V hladnih jesenskih in zimskih dneh, ki so pred vrati, si vsakdo želi zanesljivo in ugodno ogrevanje. Sobni kamini so odlična rešitev za toplo in prijetno ozračje pri vas doma. Zlasti sobni kamini na drva bodo v prostoru pričarali posebno vzdušje, ki ga lahko ponudi le ogenj. Kamini na drva so po zaslugi ugodnega in okolju prijaznega lesa še vedno najbolj priljubljena izbira za ogrevanje doma. Kot kurivo uporabljamo lesena polena ali pa palčke, stisnjene pod visokim tlakom, oz. pelete. Peleti so odlično gorivo tudi zato, ker je njihova kurilna vrednost visoka in zato prinašajo maksimalen toplotni učinek.

KAMINI V AKCIJI PODJETJA NA POT

Glede na način ogrevanja ločimo toplozračni, akumulacijski ali termo kamin. Toplozračni kamini na pelete in drva grejejo tako glavni prostor kot sosednje prostore z naravnim ali s spodbujenim kroženjem toplega zraka s pomočjo ventilatorskega sistema. V podjetju Na pot imamo v ponudbi odličen patentirani ventilatorski sistem, ki omogoča izpih toplega zraka pri tleh ter enakomernejšo in naravnejšo porazdelitev toplote v različnih prostorih. Za akumulacijske kamine je značilno, da prostor ogrevajo še več ur po končanem kurjenju. Termo kamini pa za ogrevanje izrabljajo moč vode. Tako kamin na drva kot kamin na pelete lahko priključite tudi na centralno ogrevanje in zagotovite centralno pripravo toplote, hkrati pa pripravo sanitarne vode.

Kamini - akcija omogoča cenejši nakup

V podjetju Na pot d.o.o. vam ponujamo različne vrste kaminskih vložkov priznanih evropskih proizvajalcev. Kamini na pelete in drva so vam na voljo po preverjeno ugodnih cenah. Še ugodneje pa boste do kamina prišli v času akcijske ponudbe, ko so naši kamini na zalogi na voljo tudi do 50 odstotkov ceneje - kamini akcija. Akcija vam lahko pri nakupu kamina znatno olajša strošek, zato vas vabimo, da redno spremljate našo spletno stran in ste pozorni na znižane cene izdelkov vrhunske kakovosti.

Kamini na pelete in drva - naj naša akcija pripomore k cenejšemu nakupu kamina. Obiščite nas in si še pred zimo zagotovite ugodno in okolju prijazno ogrevanje. Med številnimi kamini na drva si izberite takšnega, ki vam bo pričaral toplino, romantiko in domačnost. Vabljeni tudi na našo spletno stran!

KAMINI NA PELETE IN DRVA