Kaminske peči na pelete Na potKaminska peč na pelete - za prijetne, tople in varčne zime

Z razvojem tehnologije so kaminske peči na pelete postale izredno prijazne do uporabnikov. Sodobna peč na pelete ima vgrajen digitalni zaslon, preko katerega določate delovanje peči ter uravnavate toploto v celem prostoru. Z možnostjo natančnega programiranja ogrevanja je kaminska peč na pelete postala resen konkurent plinskim pečem, zlasti kar se tiče medsezonskega ogrevanja. Kaminske peči in kamini na pelete imajo povprečno avtonomijo delovanja 2 do 4 dni. Termostat omogoča dnevno ali tedensko programiranje in naročilo vklopa na daljavo preko SMS sporočila. Kaminsko peč na pelete pa poleg visoke funkcionalnosti odlikujeta tudi varčnost in okoljevarstvo, saj je les lahko dostopen in obnovljiv vir energije. Peleti so pridobljeni iz ostankov lesa, ki nastanejo v lesni industriji. Pepel, ki ga dobimo pri izgorevanju lesa, pa je odlično gnojilo za vrt ali za sobne rastline. Kamini in peči na pelete tako predstavljajo stični element, ki razširi in sklene tokokrog celovite uporabe lesa.

PEČI NA PELETE PODJETJA NA POT

Kaminska peč na pelete - italijanski dizajn in kvaliteta

V podjetju Na pot d.o.o. predstavljamo programe priznanih italijanskih proizvajalcev kaminskih peči na pelete, ki so poznana po visoki tehnološki dovršenosti, ki je rezultat konstantnih laboratorijskih eksperimentiranj in izboljševanj. Kaminska peč na pelete je kurišče s pravo tehnološko dušo, ki vam zagotavlja varnost, zanesljivo uporabo in učinkovitost. Peči na pelete so na voljo v številnih velikostih, materialih in barvah. V njihovem bogatem prodajnem programu boste zlahka naleteli na tako kaminsko peč na pelete, ki dopolnjuje vaš dom tako kot ste si zamislili. Skratka gre za podjetja, ki navdušujejo z dizajnom in najnaprednejšo tehnologijo, s katerima obogati vsak svoj model kaminske peči na pelete.

NAJ KAMINSKA PEČ POGREJE VAŠ DOM

Kaminska peč za ugodnejše in udobnejše ogrevanje

Z uporabo lesa in peletov za ogrevanje boste privarčevali zajeten kupček denarja, zlasti s trenutno tendenco zviševanja cen naftnih derivatov. Poleg dolgoročnega varčevanja, ki spremlja uporabo obnovljivih virov energije kot so peleti in les, pa smo za vas v podjetju Na pot d.o.o. pripravili tudi posebno akcijo kaminskih peči, s katero si lahko priskrbite še dodaten prihranek. Naša akcija kaminskih peči in kaminov na pelete zaobjema ponudbo kaminskih peči na drva in na pelete po znižanih cenah. Akcijo kaminskih peči si lahko podrobno ogledate na spletni strani našega podjetja. Vabimo vas, da z ogledom naše akcijske ponudbe ne odlašate, saj je zaloga artiklov po znižanih cenah omejena. S kaminsko pečjo na pelete si lahko po ugodni ceni zagotovite ugodje s toplino in s toploto oskrbljenega stanovanja.