Termostatski ventili Danfoss - dodaten prihranek pri ogrevanju

Jesen je tu, temperature so padle in zima se bliža, zato je skrajni čas, da začnemo razmišljati o ogrevanju svojega doma. Za kašne večje posege je v naseljenih nepremičninah letos večinoma že prepozno, a kljub temu so pred začetkom kurilne sezone še možni določeni popravki. Ena izmed izjemno ugodnih možnosti so termostatski ventili Danfoss. Morda se zdi pretirano, a dejstvo je, da ustrezni in kakovostni ventili za radiatorje lahko precej prispevajo k zmanjšanju porabe energije za ogrevanje. Zakaj bi torej po nepotrebnem zapravljali denar, če se lahko odločite za termostatski ventil? Cena posameznega ventila je odvisna od vrste izdelka, vsekakor pa ob takšnih prihrankih ni pretirana.

Termostatski ventili Danfoss

Ventili za radiatorje in njihova funkcija

Če svoje stanovanje ali poslovni prostor ogrevate s centralnim ogrevanjem z radiatorji, potem naj vas opozorimo, da so termostatski ventili Danfoss lahko razlog, da pri ogrevanju prihranite tudi do 36 odstotkov. Namesti se na radiator, njegova funkcija pa je natančna regulacija temperature v prostoru. Gre pravzaprav za precej enostaven mehanizem, ki s pomočjo tipala zaznava temperaturo v prostoru in ob padcu temperature ventil odpre, ob povišanju pa ponovno zapre. Tako vam termostatski ventili zagotavljajo, da imate v vsakem prostoru natanko takšno temperaturo, kot si jo želite, s čimer boste prihranili ogromno denarja.

Vrhunski termostatski ventili Danfoss

Danfoss ventiliMorda se sliši neverjetno, a z ventili za radiatorje lahko dejansko veliko prihranite. Paziti morate le, kakšne ventile izberete, sicer prihranek ne bo opazen. Kakovostni termostatski ventili Danfoss dokazano prihranijo do 36 odstotkov energije, so preprosti za uporabo in prijetnega videza. Povprečna življenjska doba takšnega ventila znaša od 15 do 20 let, kar pomeni, da je cena za termostatski ventil izjemno ugodna. Investicija se vam namreč povrne v manj kot dveh letih. Če bi radi dodatne informacije, se obrnite na podjetje Na pot d.o.o. in pomagali vam bomo pri izbiri.

Na pot d.o.o. | Termostatski ventili Danfoss, termostatski ventil cena, ventili za radiatorje - povezave do naše spletne strani: