Ponudba
Pošlji povpraševanje

Električne peči za centralno kurjavo predstavljajo varčno in ekološko rešitev

Električne peči za centralno kurjavoElektrične peči za centralno kurjavo predstavljajo eno enostavnejših možnosti ogrevanja vašega doma. Centralno ogrevanje na elektriko je varčno in ekološko, brez izpustov toplogrednih plinov v ozračje. Montaža električne peči za centralno kurjavo je mogoča tudi v najmanjše prostore, saj elektrika ne potrebuje zgorevalnega zraka. Prav tako za montažo peči za centralno ogrevanje na elektriko ne potrebujete dimnika.

Poleg električne peči za centralno ogrevanje se lahko odločite tudi za varčni električni radiator ali pa za električno talno gretje. Varčni radiatorji nudijo visoko udobje ob nizkih investicijskih stroških in nizkih stroških porabe električne energije. Varčni radiatorji za centralno ogrevanje na elektriko imajo 100-odstotni izkoristek, kar pomeni, da se vsa električna energija pretvori v toplotno. Strošek porabe električne energije je dandanes nižji, kot je strošek ogrevanja na kurilno olje. Poleg tega pa odpadejo stroški letnega vzdrževanja ogrevalnega sistema.

V prehodnem času se lahko ogrevate tudi s klimatskimi napravami. V dolgih prehodnih mesecih bo poraba klime za ogrevanje znatno nižja od kurilnega olja. Uporabljamo jo lahko tudi pri zelo nizkih zimskih temperaturah.

Električne peči Vaillant - odlična izbira za centralno ogrevanje na elektriko

V trgovini Na pot ponudba peči za centralno ogrevanje na elektriko vključuje kakovostne in cenovno ugodne električne peči za centralno kurjavo Valliant eBlock. Električna peč je preprosta za uporabo, hitra in enostavna je tudi montaža električne peči za centralno kurjavo. Ker jo lahko pritrdimo kar na steno, ne zavzema veliko prostora.

Obratovanje električne peči za centralno ogrevanje je popolnoma avtomatizirano in skorajda neslišno. Električna peč je v celoti opremljena z vsemi delovnimi in varnostnimi elementi. Zahvaljujoč stopenjski regulaciji moči lahko delovanje naprave omejimo, kar je zelo koristno v prehodnih obdobjih. Še več udobja pa lahko zagotovi električna peč, kombinirana z zunanjim tipalom in sobnim termostatom.

Z nakupom električne peči za centralno kurjavo boste znižali stroške ogrevanja, obenem pa naredili nekaj za čisto okolje. Mnoge je poleg dobrih lastnosti prepričala tudi ugodna cena. Zakaj ne bi tudi vas? Obiščite našo trgovino, kjer boste našli celotno opremo in pripadajoče materiale za učinkovito in ekonomično centralno ogrevanje na elektriko. Poleg električne peči za centralno kurjavo so na voljo tudi bojlerji in obtočne črpalke za centralno ogrevanje.

Vabljeni.