Ponudba
Pošlji povpraševanje

Kaminske peči Na potKaminske peči na drva - prava izbira za topel in varčen dom - Figura d.o.o.

Bi radi privarčevali pri letnih stroških ogrevanja, zlasti pa pri potratnem medsezonskem ogrevanju? Hrepenite po magičnem vzdušju ognjišča v stanovanju? Kaminske peči na drva so v tem primeru prava odločitev za uresničitev vaših želja in potreb. Podjetje Figura d.o.o. razpolaga z bogato ponudbo kaminskih peči na drva, izdelanih s strani najboljših evropskih proizvajalcev. Veliko kaminskim pečem na drva ali kaminskim pečem na pelete smo določili znižano ceno, zato vas vabimo, da si ogledate tudi naše akcije kaminskih peči. Peči pa niso ugodne le ob nakupu, ampak zlasti ob njihovi uporabi. Z zviševanjem cen naftnih derivatov in elektrike postaja ogrevanje na kaminske peči vedno bolj priljubljeno, saj je les lahko razpoložljiv in vsem dostopen material.

Zakaj so kaminske peči na drva nekaj posebnega

Kaminske peči na drva vam v dom poleg potrebne toplote pripeljejo tudi zaželeno ugodje in toplino, ki prija tako starejšim kot najmlajšim. Zimski večeri v bližini ognja imajo sposobnost, da pričarajo magično vzdušje in harmonijo, ki nas pogrejeta tudi od znotraj. Kaminska peč ohranja živo čutno tradicijo ognjišč, ki so našim prednikom lepšala trenutke hišnih opravil in brezdelja. Razvoj tehnologije pa je poskrbel za to, da je ogrevanje z lesom z uporabo sodobnih kaminskih peči na pelete postalo izredno enostavno, hitro in praktično.

FIGURA D.O.O. - BOGATA PONUDBA KAMINSKIH PEČI

Visoka tehnologija in funkcionalnost kaminskih peči na pelete

Figura d.o.o. ponuja celoten program kaminske peči na pelete priznanih proizvajalcev. Po ugodnih cenah so vam na voljo tudi kamini vrhunskih proizvajalcev. Poleg visoke tehnološke dovršenosti, varnosti in enostavne uporabe so italijanske kaminske peči na pelete prepoznane tudi po kvalitetnem dizajnu. Med široko ponudbo mer, oblik in barv kaminskih peči v našem prodajnem programu, se bo zagotovo znašla tudi kaminska peč na drva, ki izpolnjuje vaše želje. Peči na pelete imajo moč ogrevanja med 6 in 12 kW, kar omogoča ogrevanje do cca. 250 m³. Peči na pelete so izredno praktična rešitev za ogrevanje vsakega stanovanja. Leseni peleti so pakirani v vrečkah, ki ne zavzemajo veliko prostora. So tudi naravno, okolju prijazno gorivo, ki ga pridobivajo iz ostankov lesa, ki nastanejo pri obdelavi.

Kaminske peči na drva Na pot

Kaminska peč- akcija!

Pri nas lahko kaminske peči na drva in kaminske peči na pelete dobite po akcijskih cenah. Vabimo vas, da si ogledate našo spletno stran, kjer lahko preverite trenutne akcije kaminskih peči. Zagotovite si svojo kaminsko peč na drva še pred prvim pravim mrazom - morda ravno zdaj poteka akcija kaminskih peči!

Za vse, ki kaminske peči na drva ne morete postaviti v stanovanje, pa so v naši bogati ponudbi tudi električni kamini.

KAMINSKE PEČI NA DRVA ZA VAŠ DOM