WC kotlički sodobnih in všečnih oblik

podometni kotlički

Morda se komu zdi, da WC kotlički niso tako pomemben element v kopalnici kot ostala sanitarna keramika, a temu ni tako. Še zlasti kadar gre za nadometni kotliček, ki je za razliko od podometnega viden, in je zato njegova oblika pomembna. Oblika WC kotlička je danes daleč od tega, da bi bila prepuščena naključju. Sodobni elementi omogočajo povsem drugačno urejanje in preurejanje kopalnice. Proizvajalci tudi na področju WC kotličkov sledijo smernicam po modernem, minimalističnem oblikovanju prostora za osebno higieno, ki hkrati olajšajo vzdrževanje čistoče.

Podometni kotlički najbolj priljubljeni

WC kotlički so na voljo tudi v podometni, kjer je viden le gumb za splakovanje. V sedanjem času se v največjem številu vgrajujejo viseče WC školjke, ki se montirajo na zid in priključijo na podometni WC kotliček. Cev in priključki niso vidni, tak način vgradnje pa omogoča tudi enostavno čiščenje talnih površin v območju WC školjke. Podometni kotlički so lahko vgrajeni tudi v kombinaciji s talno školjko do stene, redkeje pa s klasično WC školjko.


V osnovi se podometni kotlički delijo glede na način vgradnje in glede na to, kateremu od prej omenjenih modelov školjk so namenjeni. Način vgradnje je lahko 'suhomontažni' ali 'mokri'. Katerega bomo izbrali, je v veliki meri odvisno od zidu, v katerega kotliček vgrajujemo.

Podometni WC kotlički LIV in Geberit - kakovostna in cenovno ugodna izbirawc kotlički geberit

Prednost, ki jo prinašajo podometni WC kotlički, je privlačen, estetski videz ter tišje splakovanje vode. Na voljo je veliko oblik in modelov kotličkov, ki bodo zadostili vsakemu okusu. Ker se v podjetju Na pot zavedamo, da je pomembna tudi kakovost, sta naša zanesljiva partnerja Geberit in Liv. WC kotlički Liv in Geberit so vrhunski izdelki, ki so na voljo tudi po ugodni ceni.

V trgovini Na pot so na voljo različni kotlički za WC med katerimi boste zagotovo našli takšnega, ki bo čim manj moteči element v vaši kopalnici, obenem pa se ujemal s celotnim stilom, ki ste ga oblikovali. Obiščite nas.

Več o kopalnih kadeh in masažnih sistemih: www.napot.si/kopalne-masazne-kadi

KERAMIČNE PLOŠČICE

SOLARNI SISTEMI