Cevni radiator najbolj priljubljena izbira za kopalnico

Cevni radiator za kopalnicoCevni radiator (lojtra) predstavlja najenostavnejši in najpogostejši način ogrevanja kopalnice. Radiatorsko ogrevanje zagotavlja toploto s sevanjem in s kroženjem zraka po prostoru in tako segreva stene, strope in tla. Temperaturo v prostorih uravnavamo preko sobnega termostata, lahko pa tudi na posameznih radiatorjih preko termostatskih ventilov in termostatskih glav. Radiator običajno namestimo pod okno, saj se na ta način mrzel zrak pod oknom ogreva in dviga do stropa. Priključimo ga lahko na sistem centralnega ogrevanja ali na bojler. Električnega pa priključimo na električno omrežje in tako poskrbimo za varčno in okolju prijazno ogrevanje na elektriko.
Cevni radiator je kot ustvarjen za kopalnice, saj je zasnovan tako, da ne zavzame veliko prostora. Ker je sestavljen iz dveh ali več cevi, postavljenih navpično ali vodoravno na steno, je priročen in uporaben tudi kot držalo za brisače, na njem pa lahko sušimo tudi perilo. Po zaslugi sodobnega dizajna in visokokakovostnih materialov so cevni radiatorji za kopalnico lahko tudi izvirna in uporabna dekoracija.

Cevni radiator Bial bo zadovoljil še tako zahteven okus

Cevni radiatorji Bial niso le ogrevalne naprave, ampak tudi kreativno pohištvo za vašo kopalnico. Takšno pohištvo se ponaša s čistimi in elegantnimi linijami, zanimivimi oblikami ter številnimi kombinacijami barv in dimenzij, zato vam pušča popolno svobodo pri opremljanju vaše kopalnice. Različni modeli ali izdelava po naročilu omogočajo, da se cevni stenski radiatorji zlijejo z vsakim, še tako zahtevnim prostorom.
V naši trgovini Na pot boste našli vse potrebno za radiatorsko ogrevanje vašega doma. Poleg cevnih radiatorjev Bial vam je na voljo široka ponudba radiatorjev za kopalnico višjega kakovostnega razreda: Radel-DeLonghi, Korado, Vogel&Noot in Aklimat. Na voljo so tudi kakovostne električne naprave Vaillant, ki zagotavljajo sodoben način ogrevanja stanovanj in družinskih hiš. Odločite se lahko za električno peč, ki jo priklopite na klasični centralni sistem, za varčni električni radiator ali pa za električno talno gretje. V prehodnem času se lahko ogrevate tudi s klimatskimi napravami.

Radiatorsko ogrevanje na elektriko za manjšo porabo energije

Električno radiatorsko ogrevanje predstavlja enostaven, varčen in okolju prijazen način ogrevanja vašega doma. Varčni električni cevni stenski radiatorji so funkcionalen in kakovosten izdelek, ki jih poleg manjše porabe energije odlikujejo tudi hitra montaža, preprosto upravljanje in minimalno vzdrževanje.

Na pot d.o.o. | Ogrevanje kopalnice s cevnimi radiatorji - povezava do naše spletne strani: