Kamini na pelete - cenik na voljo na spletni strani

Sobni kamin na pelete predstavlja odlično izbiro za ogrevanje vašega doma, saj občutno zmanjša stroške ogrevanja. Peleti so namreč precej cenejši od kurilnega olja, poleg tega so okolju prijazni. Les namreč predstavlja čisto energijo iz gozda in je relativno poceni. Lesni peleti pa so v celotni sestavljeni iz naravnega lesa - surov, nepredelan les pod visokim pritiskom stisnejo v lesene palčke. Peleti so odlično gorivo tudi zato, ker je njihova kurilna vrednost visoka in zato prinašajo maksimalen toplotni učinek.

SOBNI KAMINI NA PELETE PODJETJA NA POT

Glede na način ogrevanja ločimo toplozračne, akumulacijske in termo kamine. Toplozračni sobni kamini na pelete grejejo prostor s sevanjem toplega zraka. Z naravnim ali s spodbujenim kroženjem toplega zraka s pomočjo ventilatorskega sistema bo toplozračni kamin poskrbel za funkcionalno ogrevanje tako glavnega kot sosednjih prostorov. Za akumulacijske kamine je značilno, da prostor ogrevajo še več ur po končanem kurjenju. Termo sobni kamini pa za ogrevanje izrabljajo moč vode. Kamin na pelete lahko priključite tudi na centralno ogrevanje. Tako bo kamin poleg prostora, v katerem se nahaja, ogreval tudi preostale prostore, hkrati pa bo poskrbel za pripravo sanitarne vode.

Kamini na pelete Na pot

Kamini na pelete so cenovno ugodni, o čemer priča naš cenik, ki ga najdete na spletni strani. Tam si lahko ogledate tudi našo bogato ponudbo kaminov. Med njimi so kamini na pelete znanih proizvajalcev. S klikom na cenik pa boste dobili vse informacije glede ugodnosti, ki jih nudimo pri nakupu.

Sobni kamini na pelete zaradi preproste uporabe prijazni do uporabnika

Sobni kamini na pelete so za marsikoga popoln ogrevalni sistem, saj po zaslugi vgrajenega avtomatizma delujejo popolnoma samodejno. Uporabnik mora zgolj napolniti zalogovnik in pritisniti na gumb za vklop. Ta omogoča dnevno ali tedensko programiranje, po katerem se sobni kamin na pelete prižiga in izklaplja sam. Samodejni vklop kamina je še posebej dobrodošel zjutraj, da se lahko prebudimo v topel prostor.

Sobni kamin na pelete lahko upravljamo tudi s sobnim termostatom ali celo z mobilnim telefonom. Po potrebi ga prižigamo in ugašamo tudi ročno z daljincem ali s pritiskom na gumb na kaminu.

Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o prednostih, ki jih prinašajo sobni kamini na pelete. Ne pozabite klikniti na cenik - kamini na pelete- ugodne cene vas bodo zagotovo navdušile.

NAŠA PONUDBA CEVNIH RADIATORJEV

Vabljeni!