Talne keramične ploščice – velika izbira ploščic za vsak prostor

 

Talne keramične ploščice potrebujemo v vsakem domovanju. Zunanje talne ploščice lahko uporabimo za dekoracijo okolice, notranje talne ploščice pa lahko uporabimo v kuhinji in kopalnici.

 

Zunanje talne ploščice

 

Pri podjetju NA POT d.o.o. vam nudimo pestro izbiro kakovostnih in estetsko dovršenih talnih keramičnih ploščic za zunanjo rabo. Uporaba zunanjih talnih keramičnih  ploščic, ki jih uporabimo na zunanjih površinah ima dve prednosti kot sta vzdržljivost in enostavno vzdrževanje. Pri nas vam lahko ponudimo zunanje talne keramične ploščice, ki imitirajo les, kovino ali lakirane površine. Nudimo vam tudi talne ploščice v akciji. Cenik oziroma ceno izbranih ploščic vam pošljemo po povpraševanju.

 

talne keramične ploščicezunanje talne ploščice

 

Notranje talne ploščice

 

Talne keramične ploščice za notranjo rabo delimo na talne keramične ploščice za kuhinjsko rabo in talne keramične ploščice za kopalnico. Talne keramične plošice, ki jih želimo uporabiti v kuhinji morajo biti enostavne za čiščenje in kvalitetne izdelave. Keramične ploščice, ki jih položimo v kuhinji na tla se lahko nadaljujejo v jedilnico ali na hodnik. Stenske keramične ploščice pa večinoma položimo med elementi. Med notranje talne keramične ploščice uvrščamo tudi talne keramične ploščice za kopalnico. Talne keramične ploščice nam v koplanici pomagajo ustvariti prijeten ambient v protoru kjer dan začnemo in ga zaključimo. Izbira ploščic je tako pri gradnji nove kopalnice kot obnovi stare izredno pomembna odločitev. Naša ponudba talnih keramičnih ploščic je izredno raznolika. Nudimo vam talne keramične ploščice različnih barv, velikosti, oblike ter gladke al matirane talne keramične ploščice. Ponudbo naših ploščic pa sestavljajo izdelki proizvajalcev kot so Africa, Siena in Tabula. Tako talne keramične ploščice za kuhinje kot talne keramične ploščice za rabo v kopalniških prostorih vam lahko ponudimo tudi v mozaični izvedbi.  Keramične ploščice v mozaični izvedbi bodo pripomogle k velliko bolj unikatnemu videzu vaših notranjih prostorov.

 

V NAŠI PONUDBI TUDI SANITARNA KERAMIKA IN OPREMA

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Tržaška cesta 513a
1351 Brezovica pri Ljubljani
Spletna stran
E-pošta
01 365 75 00
Seznam fraz
Talne keramične ploščice, zunanje talne ploščice
ZEMLJEVID