Električni, plinski in kombinirani bojlerji za vodo

Danes si objekta brez vodovodne inštalacije ne moremo več predstavljati. Nujen del vsake vodovodne napeljave pa so tudi bojlerji za vodo. Bojler za sanitarno vodo poskrbi, da imamo vedno na voljo dovolj tople vode. V trgovini podjetja Na pot so na voljo različni bojlerji za vodo - električni ali plinski bojler ter kombinirani bojlerji. Vsak izmed njih ima svoje prednosti, kateri izmed njih je najprimernejši za vas, pa se odločite sami. Pri tem, kakšni so bojlerji za vodo oziroma kateri je ustrezen za vas, vam seveda lahko svetujejo naši strokovnjaki - oglasite se pri nas in pomagali vam bomo s strokovnimi nasveti.

Električni ali plinski bojler za vodo

Pred nakupom se je smiselno prepričati, kateri bojlerji za vodo so nam na voljo in kateri med grelniki vode bi bil za nas najbolj ustrezen. Pri nas je še vedno najpogostejši električni bojler, pri katerem vodo pogrejemo na elektriko. Vedno bolj se uveljavlja tudi plinski bojler za vodo. Tisti, ki prisegajo nanje, so navdušeni predvsem nad njihovo energetsko učinkovitostjo, enostavno uporabo in dejstvom, da so plinski bojlerji za vodo okolju prijazni. V podjetju Na pot nudimo bojlerje za sanitarno vodo različnih proizvajalcev: bojler Lentherm, bojler Buderus in bojler Termotehnika Kronovšek.

Kombinirani bojlerji za vodo

Vedno bolj priljubljeni so poleg električnih in plinskih tudi kombinirani bojlerji za vodo. Gre za sistem, pri katerem sanitarne vode ne ogrevajo le bojlerji za vodo na elektriko, temveč je možna kombinacija s centralnim ogrevanjem. To pomeni, da se voda segreva prek centralnega ogrevanja, ko pa to ne deluje, pa lahko tudi na elektriko. Takšna kombinacija je vsekakor dobrodošla, saj so kombinirani bojlerji za vodo bolj ekonomični. Lahko jih pritrdite vertikalno ali horizontalno - odvisno od posameznega modela. Enako seveda velja za vse ostale bojlerje za sanitarno vodo. V podjetju Na pot smo vam na voljo za različna vprašanja. Pokličite nas ali nas osebno obiščite!

Na pot | Bojlerji za vodo, kombinirani bojlerji, radiatorji, električni bojler, ogrevanje s toplotno črpalko - povezave do naše spletne strani: