Bojler na plin je elegantna rešitev


Bojler na plin je zagotovo idealna rešitev za tiste, ki imajo radi enostavne stvari. V mestih, kjer je na voljo plinovod, je bojler na plin zagotovo elegantna rešitev. Plin je energent, ki gori brez dima, in emisije škodljivih izpustov so v primeru izgorevanja plina izredno nizke, skoraj zanemarljive. Zato je ta bojler za toplo vodo zagotovo idealna rešitev za tiste, ki jih navdušuje zelena energija. Seveda si lahko bojler na plin omislite tudi v krajih, kjer ni na voljo priklopa na plinovod, saj obstajajo tudi druge elegantne rešitve, s katerimi lahko napajate vaš plinski bojler za toplo vodo. Podjetje Na pot vam ponuja vse vrste bojlerjev za toplo vodo. Na voljo so vam bojlerji za sanitarno vodo, bojlerji za centralno ogrevanje, električni pretočni bojlerji ali bojlerji Lentherm. Seveda pa so vam pri nas na voljo tudi vse komponente za strojne instalacije, kot so denimo termostatski ventil, in sploh vse drugo za najcenejše ogrevanje.


ogrevanje-na-plinBojler na plin je vsestransko odličen


Ne le zato, ker je plin zelena energija, ampak tudi zato, ker bojler na plin omogoča maksimalno udobje, se vse več ljudi odloča za tovrstni bojler za toplo vodo. S plinom bojler segrejemo zelo hitro. Z moderno tehnologijo tovrstnih bojlerjev pa je njihova uporaba tudi zelo ekonomična.

KOMBINIRANI BOJLERJI

Bojler za toplo vodo naj bo ekonomičen


V času, ko je na pohodu draginja energentov, je zelo pomembno, da je bojler ekonomičen. Bojler na plin, ki ga kupite pri nas, je izredno ekonomičen. To seveda velja tudi za vse druge tovrstne naprave, kot so denimo bojlerji za sanitarno vodo, bojlerji za centralno ogrevanje, električni pretočni bojler oziroma bojlerji Lentherm, ki jih dobite pri nas, saj smo vam pripravljeni ponuditi le najboljše.

kombinirani bojler