Lesene vrtne hiše, brunarice in vrtne hišice za urejen in lep vrt

Lesene vrtne hiše ali brunarice so odlična dopolnitev vsakega vrta, ne samo s stališča funkcionalnosti, temveč tudi s stališča estetike. Lesene hiše brunarice so čudovit dodatek, ki ga lahko namestite bodisi na vrt ob svojo hišo bodisi na vrtiček, ki ga imate proč od svojega stanovanja. Vrtne hišice so izdelane iz lesa, zato se popolnoma skladajo z naravnim okoljem in niso moteče, tudi če imate morda vrt na parceli z več vrtički, kjer pogosto 'zrastejo' različne neugledne barake iz plastike in drugih materialov. Lesene vrtne hiše so ne le nemoteče, temveč izjemno privlačnega videza. V našem programu so vam na voljo tudi vrtni paviljoni in lesene montažne hiše.

GRADNJA BRUNARICE

Lesene vrtne hiše s teraso

Za obdelovanje vrta vedno potrebujete nekaj osnovnega orodja, tudi če je v večini porasel s travo. Nekam je treba vse to orodje pospraviti, hkrati pa je najbolje, da je ves čas nekje v bližini. Lesene hiše ali brunarice, ki jih izdelujemo v podjetju Loghouse, so na voljo v različnih velikostih, tako da lahko vrtne hišice prilagodite svojim željam. Naše lesene vrtne hiše v 16 velikostih lahko dopolnite z različnimi vrati, kritino, nadstreški, prizidki itd. Za tiste, ki bi radi, da so lesene hiše brunarice poleg shranjevanja orodja primerne tudi za to, da ob njih malce posedite, vam lahko izdelamo tudi teraso in ograjo. Lahko pa seveda na svoj vrt ob hiši poleg vrtne hišice postavite še lesen vrtni paviljon.

Lesena vrtna hišaLesene vrtne hišice

Lesene hiše brunarice za shranjevanje orodja in marsičesa drugega

Lesene vrtne hiše Loghouse so seveda primarno namenjene shranjevanju vrtnega orodja in strojev, saj so to stvari, ki jih na vrtu nujno potrebujete. Lahko pa v vrtne hišice shranite še marsikaj drugega, na primer drva, kolesa, igrače, smučarsko opremo, žar ... Tako kot naše lesene montažne hiše so tudi lesene vrtne hiše izdelane iz naravnega materiala, ki minimalno negativno vpliva na okolje - tako pri predelavi kot pri uporabi in razgradnji. Tako s svojim vrtičkarstvom ne boste ogrožali narave in boste v miru obirali njene sadove