Lesene vrtne hiše, brunarice in vrtne hišice za urejen in lep vrt

 

Lesene vrtne hiše so odlična dopolnitev vsakega vrta, ne samo s stališča funkcionalnosti, temveč tudi s stališča estetike. Lesene hiše brunarice so čudovit dodatek, ki ga lahko namestite bodisi na vrt ob svojo hišo bodisi na vrtiček, ki ga imate proč od svojega stanovanja. Vrtne hišice so izdelane iz lesa, zato se popolnoma skladajo z naravnim okoljem in niso moteče, tudi če imate morda vrt na parceli z več vrtički, kjer pogosto 'zrastejo' različne neugledne barake iz plastike in drugih materialov. Lesene vrtne hiše so ne le nemoteče, temveč izjemno privlačnega videza. V našem programu so vam na voljo tudi vrtni paviljoni in lesene montažne hiše.

 

Lesene vrtne hiše s teraso

 

Za obdelovanje vrta vedno potrebujete nekaj osnovnega orodja, tudi če je v večini porasel s travo. Nekam je treba vse to orodje pospraviti, hkrati pa je najbolje, da je ves čas nekje v bližini. Lesene hiše ali brunarice, ki jih izdelujemo v podjetju Loghouse, so na voljo v različnih velikostih, tako da lahko vrtne hišice prilagodite svojim željam. Naše lesene vrtne hiše v 16 velikostih lahko dopolnite z različnimi vrati, kritino, nadstreški, prizidki itd. Za tiste, ki bi radi, da so lesene hiše brunarice poleg shranjevanja orodja primerne tudi za to, da ob njih malce posedite, vam lahko izdelamo tudi teraso in ograjo. Lahko pa seveda na svoj vrt ob hiši poleg vrtne hišice postavite še lesen vrtni paviljon.

 

Lesene hiše brunarice za shranjevanje orodja in marsičesa drugega

 

Lesena vrtna hiša

Lesene vrtne hiše Loghouse so seveda primarno namenjene shranjevanju vrtnega orodja in strojev, saj so to stvari, ki jih na vrtu nujno potrebujete. Lahko pa v vrtne hišice shranite še marsikaj drugega, na primer drva, kolesa, igrače, smučarsko opremo, žar … Tako kot naše lesene montažne hiše so tudi lesene vrtne hiše izdelane iz naravnega materiala, ki minimalno negativno vpliva na okolje – tako pri predelavi kot pri uporabi in razgradnji. Tako s svojim vrtičkarstvom ne boste ogrožali narave in boste v miru obirali njene sadove.

 

Loghouse | Lesene vrtne hiše so idealne za shranjevanje orodja – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
LogHOUSE d.o.o.
Naslov
Savinjska cesta 4
3331 Nazarje
Spletna stran
E-pošta
08 205 8492
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
Lesene vrtne hiše, lesene hiše brunarice, vrtne hišice, Vrtni paviljoni, lesene montažne hiše
ZEMLJEVID