Pošlji povpraševanje

Lesene hiše za stalno bivanje in počitniške majhne lesene hiše

Lesene hiše iz ponudbe našega podjetja LogHouse d. o. o. se med seboj razlikujejo, po velikosti, stilu, videzu in še marsičem, znane pa so predvsem po ekonomični in ekološki gradnji. V ponudbi so tipske lesene hiše, ki jih na željo prilagodimo zahtevam strank, lahko pa načrt zanje izdelamo popolnoma na novo. 

Les iz katerega so velike in majhne lesene hiše izdelane, pridobivamo iz izbranih rastišč. Vedno je poskrbljeno, da so drevesa sekana v pravem času, les pa pravilno obdelan, sušen in skladiščen. Ker je le-ta znan kot eden izmed najboljših toplotnih izolatorjev, so moderne lesene hiše varčne in prijetne za bivanje, ki prinaša mnoge dobre lastnosti in popolnoma drugačen način življenja kot ga je pričakovati v klasičnih, zidanih hišah.

Lesene montažne hiše zasnovane za družinsko življenje

Če želite svoje življenje čim bolj povezati z naravo, je nakup moderne lesene montažne hiše prava odločitev za vas. Na voljo so različni modeli tipskih izvedb, ki jih z veseljem prilagodimo krajinskim arhitekturnim značilnostim kraja kjer so postavljene. K delu vedno pristopamo individualno ter skupaj z naročnikom, kateremu se maksimalno prilagodimo. 

Razlogov za nakup lesene montažne hiše je še mnogo več, zato nas pokličite ali nam pošljite povpraševanje. Radi si bomo vzeli čas za vas in vam odgovorili na vsa vprašanja.