Lesene hiše iz kakovostnih materialov, po konkurenčnih cenah

Lesene hiše so znane po svoji trdnosti in odličnih bivanjskih lastnostih. S pravilno gradnjo in vzdrževanjem, lahko lastnikom in njihovim potomcem služijo od 100 do 150 let. Napredna tehnologija pri obdelavi lesa, preprečuje številne negativne procese, ki lahko les v naravi uničijo v zelo kratkem obdobju. Velike in majhne lesene hiše pa so izdelane tako, da se materiali ne zvijajo, ne razpokajo, se ne razbarvajo, skratka, ne propadejo. Naravna vsebnost vlage, se z lahkoto sooča z vplivi insektov, gliv in plesni, s katerimi se tako pogosto srečujemo v zidanih hišah. 

S sekanjem dreves v pravem obdobju in pravilnim sušenjem lesa, dobimo močan in trajni gradbeni material, iz katerega so moderne lesene hiše izdelane. 

Tipske lesene hiše in tiste, ki jih v podjetju LogHouse d. o. o. izdelamo po naročilu, so ekološke, energetsko varčne in estetsko na moč privlačne. Večina ljudi sprejema les kot simbol topline in udobja, verjemite, vse to drži. Če torej želite prijazen kraj za bivanje, si morate ogledali lesene montažne hiše iz ponudbe. Izberite tisto, ki vam najbolj »sede«, mi pa vam jo bomo še dodatno prilagodili in dodelali v skladu z vašimi željami.

Majhne lesene hiše

Tudi majhne lesene hiše nudijo dovolj prostora za udobno družinsko življenje

Stranke, ki izberejo moderne lesene hiše so ljudje, ki radi živijo obkroženi z naravo, radi skrbijo za les, mu namenjajo pozornost in uživajo v vsem kar jim takšno bivališče nudi. Med njimi lahko najdete umetnike, podjetnike, upokojence, državne uslužbence, čisto povprečne državljane, ki so vrednote lesa postavili na prvo mesto. 

S tem so na prvo mesto postavili material, ki pozitivno vpliva na zdravje, ne oddaja strupenih snovi, ni elektrostatičen, ne spodbuja dvigovanja prahu, absorbira vlago iz zraka in jo oddaja v prostor, ko jo je premalo, je blagodejen za vse, ki imajo težave z alergijami, blaži posledice stresa, je potresno in ognjevaren in še bi lahko naštevali. 

Še en majhen namig, za vse ki razmišljate o nakupu: nikjer ne boste bolje spali kot v leseni hiši!

Moderne lesene hiše

Kaj pa cena moderne lesene hiše?

Razlika se pokaže že pri gradnji temeljev. Ker je teža velikih in majhnih lesenih hiš, štiri do šestkrat manjša od klasično grajenih zidanih objektov, ni potrebe po masivnih temeljih, kar je povezano z drago težko gradbeno mehanizacijo in seveda s celotnimi stroški.

Pri tem ne smemo pozabiti na kasnejše ugodno ogrevanje in ohlajanje lesene montažne hiše, kar bo življenje precej pocenilo. Celotna gradnja lesene hiše je cenejša, vselitev vanjo pa je mogoča že v nekaj mesecih.

Tipske lesene hiše - montažne