Pošlji povpraševanje

Francoska manikura nohtov - klasični, elegantni in naravno lepi nohti

Francoska manikura nohtov je že leta in leta neminljiv in najbolj klasičen videz nohtov. Nohti v tem videzu izražajo enostavno eleganco in skrbno nego, videti so naravno lepi in brezhibni. Francoska manikura nohtov je primerna za vsako situacijo in za vsako obleko, nikoli pa ne bo delovala pretirano. Značilnost francoske manikure so nevtralni, skoraj nežni barvni odtenki lakov ter bela konica nohta. Ta je lahko v različnih belih barvah, vendar ne sme biti preveč bela, saj bi v tem primeru nohti delovali umetno. Je pa francoska manikura primerna tudi za kratke nohte.

Francoska manikura - Lassana

Naj bodo dolgi ali kratki, nohti naj bodo negovani. Brezhibno urejeni in negovani lepi nohti pritegnejo marsikateri pogled. Nenazadnje tudi človekovo snažnost marsikdaj sodimo prav po rokah in nohtih.

FRANCOSKA MANIKURA V LJUBLJANI

Lepi nohti so v prvi vrsti rezultat pravilne nege, pri čemer vam lahko pomagamo tudi mi. V kozmetičnih salonihLassana so vam na voljo različne nege rok in nohtov, klasična in francoska manikura nohtov ter podaljševanje nohtov. Novost v naši ponudbi pa predstavlja lakiranje nohtov z zelo obstojnim gelom/lakom oz. geliranje nohtov. V naših kozmetičnih salonih uporabljamo profesionalno kozmetiko Gelish in La Biosthetique, saj le kakovostna kozmetika zagotavlja vrhunsko nego in sijoče nohte.

Osnovni lak za nohte dopolnjujejo podlak in nadlak ter bel lak za konice

Laki za nohte že dolgo niso le barva, ki jo nanesemo na noht, pač pa so mnogi tudi zelo negovalni. Med seboj se sicer razlikujejo po dodanih snoveh in po strukturi. Tradicionalne lake nanašamo v dveh plasteh, sušijo se dlje časa in imajo lep, suh lesk. Izbrati pa je treba takšno barvo laka za nohte, ki bo pristajala barvi kože.

Pri francoski manikuri poleg osnovnega laka uporabimo tudi nadlak in podlak ter bel lak za konice nohtov. Francoska manikura nohtov se tako začne z nanosom podlaka, ki ščiti in vlaži noht. Ko se ta posuši, je še vedno nekoliko lepljiv, da omogoči lepši in trajnejši nanos osnovnega laka. A še preden nanesemo osnovni lak, z lakom pobelimo konice nohtov. Ko se te posušijo, čez celo površino nohta namažemo osnovni lak za nohte, ki je nežne bež ali roza barve. Za konec pa nohte premažemo z nadlakom, ki je potem, ko se posuši, zelo trden in zaščiti nanos laka.

V kozmetičnih salonih Lassana poskrbimo, da boste s ponosom pokazali svoje nohte. Obiščite nas in se prepričajte, da so le brezhibno urejeni in negovani nohti lepi nohti.

Vabljeni na našo spletno stran!

Lassana d.d. | Francoska manikura nohtov, lepi nohti, lak za nohte - povezave do naše spletne strani: